Povezane vesti
Oni ga prisvajaju! Mikec brutalno zupušio usta Hrvatima, pomenuo i Nikolu Teslu!
Alo 06.08.2021
Hrvati svojataju Damira Mikeca, a naš strelac i osvajač medalje na OI rešio je da im odgovori. Hrvatski mediji potrčali su da napišu kako je "Splićanin osvojio odličje" za našu zemlju. - Danas to jeste Hrvatska, ali ja sam rođen u Jugoslaviji -… »
Mikec odgovorio Hrvatima koji ga zovu "Splićanin": Ja sam rođen u Jugoslaviji! Vidimo šta se dešava sa Teslom...
Mondo 06.08.2021
Požurili su hrvatski mediji sa natpisima "Splićanin doneo medalju Srbiji", a stiglo je to i do Damira Mikeca. Požurili su hrvatski mediji sa natpisima "Splićanin doneo medalju Srbiji", a stiglo je to i do Damira Mikeca. Kada je Damir Mikec prvog… »
Vesti dana »
Istoričari o ulozi Srbije u Velikom ratu – izgubili smo trećinu stanovništva i podneli veliku žrtvu, ali treba slaviti i pobedu
RTS pre 20 minutajoš 71 povezana
Vučić: Procenio sam da danas mogu da odem iz zemlje, opozicija samu sebe upropastila
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
U Srbiji sutra oblačno i hladno sa kišom, najviša temperatura devet stepeni
Politika pre 2 satajoš 35 povezanih
Đorđević (ZLF): Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
Beta pre 6 satijoš 23 povezane
Debakl Alkaraza! Norvežanin "oduvao" Španca u prvom kolu Završnog mastersa u Torinu
Večernje novosti pre 45 minutajoš 24 povezane