Повезане вести

Златна медаља Јоване Прековић прво олимпијско злато припадника Спортске јединице

Златна медаља Јоване Прековић прво олимпијско злато припадника Спортске јединице

Политика 06.08.2021
Министар одбране Небојша Стефановић честитао је Јовани Прековић, припадници Спортске јединице Министарства одбране, освојену златну медаљу у каратеу на Олимпијским играма. „Браво, драга Јована! Донела си неописиву срећу свима у… »
Каратисткиња Прековић освојила злато за Србију

Каратисткиња Прековић освојила злато за Србију

Глас Америке 06.08.2021
ТОКИО — Каратисткиња Србије Јована Прековић освојила је златну медаљу на Олимпијским играма у Токију победом над кинеском такмичарком Ксиајоан Јин - у категорији до 61 килограма. Дуел две такмичарке завршен је нерешеним… »
Сутра смо уз Марину и "лавице" - Идемо по медаљу

Сутра смо уз Марину и "лавице" - Идемо по медаљу

Спортске.нет 06.08.2021
Сумирајући данашњи дан, можемо закључити да је био успешан. Иако није најлепше почео, због пораза кошаркашица и одбојкашица од Америке, више него добро се завршио. Ватерполисти су у финалу, где се састају са Грчком, а… »
Откривено! Јована је обећала злато пре олимпијских игара: Порука да се најежиш - Идем по оно што ми припада! (видео)

Откривено! Јована је обећала злато пре олимпијских игара: Порука да се најежиш - Идем по оно што ми припада! (видео)

Мондо 06.08.2021
Србија је због ње стигла до друге златне медаље у Токију, а Јована Прековић ју је обећала и пре одласка на Олимпијске игре. Србија је због ње стигла до друге златне медаље у Токију, а Јована Прековић ју је обећала и пре… »
Најуспешније игре за Србију? Изједначили смо учинак из Рија, чекају се кошаркашице и одбојкашице, као и боја одличја…

Најуспешније игре за Србију? Изједначили смо учинак из Рија, чекају се кошаркашице и одбојкашице, као и боја одличја…

Вечерње новости 06.08.2021
Фото: Принтскрин РТС Каратисткиња Јована Прековић је победом у категорији до 61 кг у кумитеу донела седму медаљу, а ватерполисти су пласманом у финале обезбедили осму, мада она још није званично урачуната у билнас јер се не зна… »
Србијо, у ниски старт: Одређен тачан термин - ево када ће се ватерполисти борити за злато против Грчке

Србијо, у ниски старт: Одређен тачан термин - ево када ће се ватерполисти борити за злато против Грчке

Фото: Тањуг/АП Прво су се ватерполисти подигли из пепела у полуфиналном мечу против Шпаније и после драме се пласирали у борбу за злато, а онда је каратисткиња Јована Прековић освојила прво место и донела седмо одличје за… »
Изједначили смо учинак из Рија, имаћемо још две прилике да га оборимо

Изједначили смо учинак из Рија, имаћемо још две прилике да га оборимо

Моззарт спорт 06.08.2021
Кошаркашице и одбојкашице бориће се за потенцијалну девето, односно десето одличје наших спортиста у Токију. Почетак дана није био обећавајућ. Српске кошаркашице и одбојкашице поражене су у полуфиналу Олимпијског турнира од… »
Злато, па поздрав Србији: Јована испунила обећање - ''Знам ко сам, ја сам шампион!''

Злато, па поздрав Србији: Јована испунила обећање - ''Знам ко сам, ја сам шампион!''

Мондо 06.08.2021
Девојка која нас је обрадовала данас најавила златну медаљу и пре него што је кренула у Токио. Девојка која нас је обрадовала данас најавила златну медаљу и пре него што је кренула у Токио. Јована Прековић је олимпијска… »
Злато на грудима Јоване Прековић: “Боже правде” се орило у Токију (ВИДЕО)

Злато на грудима Јоване Прековић: “Боже правде” се орило у Токију (ВИДЕО)

Вести онлине 06.08.2021
Најбоља српска каратисткиња Јована Прековић добила је златну медаљу освојену на Олимпијским играма. Прековићева је тријумфовала у дисциплини кумите, у категорији до 61 килограма и то је друго најсјајније одличје за Србију у… »
Јована на ивици суза након освојеног злата! Победила 6 пута, па умало заплакала - због химне Србије! (видео)

Јована на ивици суза након освојеног злата! Победила 6 пута, па умало заплакала - због химне Србије! (видео)

Мондо 06.08.2021
Српска каратисткиња нам је омогућила да се у далеком Јапану други пут чује химна Србије. Српска каратисткиња нам је омогућила да се у далеком Јапану други пут чује химна Србије. Србија је освојила друго олимпијско злато у… »
Олимпијско злато за Јовану Прековић

Олимпијско злато за Јовану Прековић

Ал Јазеера 06.08.2021
Србијанска каратисткиња својој земљи је донијела друго најсјајније одличје у Токију. Србијанска каратисткиња Јована Прековић освојила је данас златну медаљу на Олимпијским игра у Токију у категорији до 61 килограма. Прековић… »
Колико је Јована зарадила освајањем злата у Токију: Прековићева одувала противнице и добила лепу награду од државе Србије

Колико је Јована зарадила освајањем злата у Токију: Прековићева одувала противнице и добила лепу награду од државе Србије

Курир 06.08.2021
Репрезентативка Србије у каратеу Јована Прековић освојила је злата на ОИ у Токију, чиме је себи обезбедила и награде које је следују од државе Србије. Јована Прековић је освојила прву олимпијску медаљу у каријери и седмо одличје… »
Србија на ногама! Ево кад наши ватерполисти играју за злато!

Србија на ногама! Ево кад наши ватерполисти играју за злато!

Ало 06.08.2021
"Делфини" су још једном показали карактер и моћ. Ватерполо репрезентација Србије је у финалу Олимпијских игара! "Делфини" су срушили Шпанце, за злато ће се борити против селекције Мађарске. Већ сада је познато и када! Меч за… »
"Браво, Јована" Министар Мали честитао златној каратистињи

"Браво, Јована" Министар Мали честитао златној каратистињи

Фото: РТС/Притнскрин - Браво Јована! Честитам на освојеној златној олимпијској медаљи! А пост схаред би Синис̌а Мали, МБА, ЦФА, ЦАИА (@мали_синиса) Прековићева је потврдила дфоминацију у категорији до 61 килограм пошто је… »
Браво! Министар Мали честитао златној Јовани Прековић (фото)

Браво! Министар Мали честитао златној Јовани Прековић (фото)

Ало 06.08.2021
Српска каратисткиња је постала олимпијска шампионка у категорији до 61 килограм. Министар финансија Синиша Мали прикључио се честиткама државног врха Јовани Прековић. Мали је златној каратисткињи честитао путем Инстаграма. -… »
Хвала за понос, пркос и борбу за Србију!' Министар Удовичић честитао Прековићевој злато у Токију

Хвала за понос, пркос и борбу за Србију!' Министар Удовичић честитао Прековићевој злато у Токију

Фото: Тањуг/АП „Олимпијска шампионка наша Јована Прековић! Историјски успех за златну девојку српског и светског каратеа! Хвала, Јована, за понос, за пркос и непоколебљивост, за борбу свим срцем за Србију! Честитке и твом… »
Злато за Србију: Шампионски урлик срчане Јоване Прековић - првакиње ОИ у Токију

Злато за Србију: Шампионски урлик срчане Јоване Прековић - првакиње ОИ у Токију

Фото: ОКС У финалу су се сусреле дотада две непоражене каратисткиње - наша Јована и Кинескиња Јин Ксијаоан. Резултат је на крају био 0:0, али су судије пресудиле у нашу корист. Каратисткиња Србије Јована Прековић освојила је… »

Вести дана »