Повезане вести
“Не можемо стално да добијамо 5:0, ја сам презадовољан”
Вести онлине 07.08.2021
Фудбалери Црвене звезде успели су да савладају Напредак у четвртом колу Линглонг Суперлиге Србије поготком Милана Гајића из 77. минута. Тренер црвено-белих, Дејан Станковић био је задовољан победом у изјави за ТВ “Арена Спорт”… »
Дејан Станковић: Не може увек 5:0! Милан ђуричић: Нисмо очекивали много, надали смо се мало, није се десило...
Вечерње новости 06.08.2021
Фото: М. Вукадиновић Након меча Дејан Станковић рекао је да је задовољан победом. - Ја ћу се уморити тога да понављам да не може свака утакмица да се добије 5:0. Да смо дали гол раније било би лепо. Ја сам презадовољан, због… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 43 минутајош 30 повезаних

Зашто нема пелета на стовариштима: „Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло“
Нова пре 56 минутајош 3 повезане

САЗНАЈЕМО Код Цетињанина убијеног у Београду на води нађен пиштољ
Нова пре 21 минутајош 75 повезаних

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 1 сатјош 3 повезане

Игор Којић открио да има нову девојку, па поручио Кеби: „Спремај грло за нову свадбу“
Нова пре 2 сатајош 15 повезаних