Povezane vesti
Torcida pozivala na nezapamćeno nasilje: “Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina!”
Vesti online 08.08.2021
Navijačke grupacije iz Hrvatske ne prestaju da provociraju parolama i skandiranjima na godišnjici pogroma u Krajini, a sada je viđeno i nešto nezapamćeno na meču Gorice i Hajduka iz Splita. Kako Index.hr prenosi, susret je s tribina pratio i pozamašan… »
Torcida pozivala na krvoproliće Srba: "Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina"?!
Večernje novosti 08.08.2021
FOTO: EPA Ovih dana u susednoj državi proslavlja se godišnjica etničkog čišćenja Srba iz Krajine, a svoj udeo u proslavi, pored sada već dobro znane tekvondistkinje Mateje Jelić, dali su i pripadnici zloglasne torcide. - Kad mi trava pokrije grob, majko… »
Vesti dana »
U Gračanici uhapšeno pet osoba zbog sumnje o pritisku na birače, oglasio se i Dačić
Insajder pre 18 minutajoš 23 povezane
Petrašinović: Sprovešćemo svih 25 preporuka ODHIR-a i pobedićemo bez obzira na uslove
RTK pre 23 minutajoš 37 povezanih
(Foto) Putin sleteo u Peking, svet na nogama: Počela poseta Kini, na stolu potpisivanje istorijskih dokumenata
Mondo pre 23 minutajoš 43 povezane
Persijski zaliv na ivici nove eksplozije, da li "paks pakistana" može da zaseni američki mir na Bliskom istoku
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih