Povezane vesti
Kristijane klošarčino! Živiš kao podstanar - Mišelov brat brutalno izvređao Golubovića: Čuo sam da duguješ silne pare!
Mondo 09.08.2021
Saša nije mogao da prećuti, morao je da se oglasi. Saša nije mogao da prećuti, morao je da se oglasi. Kristijan Golubović gostovao je u jednoj emisiji gde se dotakao i odnosa sa Mišelom Gvozdenovićem, sa kojim je bio u dobrim odnosima skoro do… »
Je*em te u usta glibava, klošaru jedan! Oglasio se Mišelov brat i isprozivao Kristijana, otkrio da je Golubović bez…
Alo 09.08.2021
Mišel i Kristijan su bili u odličnim odnosima tokom Zadruge, a onda je u jednom momentu sve to prekinuto kako se tada spekulisalo, sujetom Golubovića jer ne može da podnese Gvozdenovićev uspeh. Kristijan Golubović bio je gost u emisiji "Narod pita"… »
Vesti dana »

Pionirski park: Policija bez štitova, šatori napušteni, tek poneki civil
Beta pre 46 minutajoš 49 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih

Najteže povrijeđeni u požaru u Kočanima će biti transportirani u bolnicu u Evropi
Al Jazeera pre 21 minutajoš 87 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 40 minutajoš 71 povezana

''Njega jednog sam imao, meni život više ne treba'': Otac ostao bez sina jedinca u tragediji koja je zadesila Severnu Makedoniju
Večernje novosti pre 22 minutajoš 31 povezana