Povezane vesti
Ovo se nije desilo od ratka rudića: Hrvati frustrirani zašto je Srbija Olimpijski šamion, a barakude pete! Pronašli krivca
Večernje novosti 10.08.2021
Foto AP Čak sedmorica igrača su se oprostila od reprezentacije na najbolji mogući način. Hrvati su bili peti u Tokiju, pa se sad čude kako su Srbi šampioni. U analizi "Večernjeg lista", navodi se da su vaterpolisti Srbije osvojili poslednje zlatno… »
Hrvati u čudu - zašto su Srbi najbolji na svetu, a mi peti? Komšije priznale frustracije - Pa pobedili smo ih u grupi!
Mondo 10.08.2021
"Ne frustrira nas to jer zavidimo Srbima", navodi se u analizi neuspeha vaterpolo selekcije Hrvatske na Olimpijskim igrama. "Ne frustrira nas to jer zavidimo Srbima", navodi se u analizi neuspeha vaterpolo selekcije Hrvatske na Olimpijskim igrama… »
Vesti dana »
„Uhvatila sam se što sam jače mogla za dovratak“: Žena dala intervju dok su je izvlačili iz ruševina u Venecueli
Nedeljnik pre 1 satjoš 43 povezane
Upustvo za vanredne situacije zbog ekstremnih temperatura u Srbiji - evo šta kaže Ministarstvo: Evo da li to znači da se skraćuje radno vreme
Nova pre 46 minutajoš 40 povezanih
Novak na Sinerovoj polovini žreba, započinje Vimbldon protiv Kineza
Sportske.net pre 11 minutajoš 17 povezanih
Džeko se konačno oglasio: Napravio haos kad ga je Barbarez zamenio, sad progovorio
Mondo pre 1 satjoš 77 povezanih
Važno za Beograđane: Linije javnog prevoza promenile trasu, zatvoren deo centra Beograda – ovo je spisak izmena
Telegraf pre 3 satajoš 15 povezanih