Povezane vesti
Nije mogla više da izdrži pritisak! Marija Kulić se oglasila i brutalno isprozivala rođenu ćerku zbog nemarnosti, nije birala…
Alo 10.08.2021
Marija je odlučila da sama provede odmor sa Željkom i to na Zlatiboru. Nakon što je Marija Kulić spakovala Željka i odvela ga na Zlatibor bez ostatka svoje porodice, mnogi su spekulisali gde se nalaze Siniša i Miljana, koja je inače i majka malog Željka… »
Konačno otkriveno! Evo šta Siniša radi dok je Marija Kulić sa Željkom na Zlatiboru, Miljanin otac ne želi da napusti Niš zbog…
Alo 10.08.2021
Marija je podelila više fotografija sa unukom kako uživaju na Zlatiboru. Bivša zadrugarka i majka popularne rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija Kulić svakodnevno se oglašava na svom Instagram profilu deleći sa svojim pratiocima svoje dnevne… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 1 satjoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 53 minutajoš 1 povezana

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana