Povezane vesti
Nema više bojazni od veljinog klana! Vučić o Belivuku, istrazi i kritikama na njegov račun: Čekam da idem na poligraf
Kurir 10.08.2021
Aleksandar Vučićje gostujući na Pinku prokomentarisao kritike na njegov račun, ali i druge državne funckionere, da su povezani sa kriminalnim klanom na čijem čelu je Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković. - Svakome je… »
Vučić o klanu belivuk-miljković: Za mene i Vulina će izmisliti ko zna šta još, ali boriću se protiv kriminalaca i mafije
Večernje novosti 10.08.2021
Foto: Printsrkin - Svako je danas jasno ko se sve uzda u njih. Svakako će da izmisle još stvari, ne znam šta bi još mogli da dodaju. Možda da smo ih Vulin i ja klali ili ja sam - rekao je Vučić. On je dodao da mafijaši upravljaju pojedinim medijima i… »
Vesti dana »
Vođa Irana: Ormuski moreuz ostaje zatvoren, Trump umanjuje značaj cene nafte
Bloomberg Adria pre 28 minutajoš 28 povezanih
Evropski vozači bi mogli da plaćaju gorivo 220 evra više godišnje zbog skupe nafte
B92 pre 2 satajoš 37 povezanih
„Gde da idemo? Nema više mesta“: Svedoci opisuju paniku posle izraelskog napada u Bejrutu
NIN pre 1 satjoš 67 povezanih
Prvo obraćanje novog vrhovnog vođe Irana: Zločin protiv čovečnosti i protiv dece neće biti ignorisani
Euronews pre 2 satajoš 52 povezane