Povezane vesti
"Neka se ne ljuti: Zvezda..." Trener Šerifa nokautirao crveno-bele na putu ka Ligi šampiona, pa im utrljao so u rane!
Sportal blic 11.08.2021
Dok su crveno-beli pokušavali da dođu sebi od šoka u Tiraspolju, rival se pobrinuo da doda so na rane. Podsetimo, , pošto su poraženi od ekipe Šerifa u revanšu. Strateg crveno-belih, , je posle meča rekao mnogo toga, a , a njegov kolega Jurij… »
Stanković: Ja sam kriv
Danas 10.08.2021
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je posle utakmice u Tiraspolju da preuzima odgovornost za eliminaciju svog tima iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi stručnjak srpskog šampiona nije odgovorio na pitanje da li je zadovoljan igrom svojih… »
Stanković tužan posle poraza: Videćemo šta i kako dalje, krivica je moja
Večernje novosti 10.08.2021
FOTO: FK Crvena zvezda Crveno-beli su eliminisani iz kvalifikacija za Ligu šampiona ukupnim rezultatom - 2:1, pa evropski put nastavljaju u plej-ofu Lige Evrope. Prvo pitanje novinara bilo je da li je ovo Stankoviću najteži poraz u karijeri. - Jeste… »
"Možda je bolje da prespavam!" Dejan Stanković kakvog nikad nismo videli! Trener Zvezde jedva sastavljao rečenice
Sportal blic 10.08.2021
, pošto su poraženi od ekipa Šerifa u Tiraspolju rezultatom 1:0, a posle meča je rekao mnogo toga. Pre svega, Zvezda je večeras delovala prilično bezopasno, do one šanse Ivanića niko nije ušao u stopostotnu šansu, dok je Šerif uspeo da postigne… »
Vesti dana »
![Sonja ponovo na protestu: Izašla da podrži kolege iz Kraljeva u maršu do Kragujevca](https://nstatic.net/263/38976263qixqcx.jpg)
Sonja ponovo na protestu: Izašla da podrži kolege iz Kraljeva u maršu do Kragujevca
N1 Info pre 3 satajoš 40 povezanih
![Najmanje 28 ljudi povređeno kada je automobil uleteo u masu u Minhenu, nema potvrde da su među njima srpski državljani](https://nstatic.net/665/38975665zoovic.jpg)
Najmanje 28 ljudi povređeno kada je automobil uleteo u masu u Minhenu, nema potvrde da su među njima srpski državljani
RTV pre 17 minutajoš 22 povezane