Povezane vesti

"Neka se ne ljuti: Zvezda..." Trener Šerifa nokautirao crveno-bele na putu ka Ligi šampiona, pa im utrljao so u rane!

"Neka se ne ljuti: Zvezda..." Trener Šerifa nokautirao crveno-bele na putu ka Ligi šampiona, pa im utrljao so u rane!

Sportal blic 11.08.2021
Dok su crveno-beli pokušavali da dođu sebi od šoka u Tiraspolju, rival se pobrinuo da doda so na rane. Podsetimo, , pošto su poraženi od ekipe Šerifa u revanšu. Strateg crveno-belih, , je posle meča rekao mnogo toga, a , a njegov kolega Jurij… »
Stanković: Ja sam kriv

Stanković: Ja sam kriv

Danas 10.08.2021
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je posle utakmice u Tiraspolju da preuzima odgovornost za eliminaciju svog tima iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi stručnjak srpskog šampiona nije odgovorio na pitanje da li je zadovoljan igrom svojih… »
Stanković tužan posle poraza: Videćemo šta i kako dalje, krivica je moja

Stanković tužan posle poraza: Videćemo šta i kako dalje, krivica je moja

Večernje novosti 10.08.2021
FOTO: FK Crvena zvezda Crveno-beli su eliminisani iz kvalifikacija za Ligu šampiona ukupnim rezultatom - 2:1, pa evropski put nastavljaju u plej-ofu Lige Evrope. Prvo pitanje novinara bilo je da li je ovo Stankoviću najteži poraz u karijeri. - Jeste… »
"Možda je bolje da prespavam!" Dejan Stanković kakvog nikad nismo videli! Trener Zvezde jedva sastavljao rečenice

"Možda je bolje da prespavam!" Dejan Stanković kakvog nikad nismo videli! Trener Zvezde jedva sastavljao rečenice

Sportal blic 10.08.2021
, pošto su poraženi od ekipa Šerifa u Tiraspolju rezultatom 1:0, a posle meča je rekao mnogo toga. Pre svega, Zvezda je večeras delovala prilično bezopasno, do one šanse Ivanića niko nije ušao u stopostotnu šansu, dok je Šerif uspeo da postigne… »

Vesti dana »