Повезане вести

"Нека се не љути: Звезда..." Тренер Шерифа нокаутирао црвено-беле на путу ка Лиги шампиона, па им утрљао со у ране!

"Нека се не љути: Звезда..." Тренер Шерифа нокаутирао црвено-беле на путу ка Лиги шампиона, па им утрљао со у ране!

Спортал блиц 11.08.2021
Док су црвено-бели покушавали да дођу себи од шока у Тираспољу, ривал се побринуо да дода со на ране. Подсетимо, , пошто су поражени од екипе Шерифа у реваншу. Стратег црвено-белих, , је после меча рекао много тога, а , а његов… »
Станковић: Ја сам крив

Станковић: Ја сам крив

Данас 10.08.2021
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је после утакмице у Тираспољу да преузима одговорност за елиминацију свог тима из квалификација за Лигу шампиона. Први стручњак српског шампиона није одговорио на питање да ли је… »
Станковић тужан после пораза: Видећемо шта и како даље, кривица је моја

Станковић тужан после пораза: Видећемо шта и како даље, кривица је моја

Вечерње новости 10.08.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда Црвено-бели су елиминисани из квалификација за Лигу шампиона укупним резултатом - 2:1, па европски пут настављају у плеј-офу Лиге Европе. Прво питање новинара било је да ли је ово Станковићу најтежи пораз… »
"Можда је боље да преспавам!" Дејан Станковић каквог никад нисмо видели! Тренер Звезде једва састављао реченице

"Можда је боље да преспавам!" Дејан Станковић каквог никад нисмо видели! Тренер Звезде једва састављао реченице

Спортал блиц 10.08.2021
, пошто су поражени од екипа Шерифа у Тираспољу резултатом 1:0, а после меча је рекао много тога. Пре свега, Звезда је вечерас деловала прилично безопасно, до оне шансе Иванића нико није ушао у стопостотну шансу, док је Шериф… »

Вести дана »