Povezane vesti
Ohrabrenje za dragicu Gašić Odbačena tužba za zakup stana
Alo 11.08.2021
"Toliko sam srećna, kao da je sam Bog preda mnom. Znam ja da je pravda na mojoj strani", rekla je Dragica Gašić pošto joj je sud dozvolio da ostane u svom stanu u Đakovici. Dragica Gašić, prva i jedina povratnica u Ðakovicu, izjavila je da je… »
Nema predaje: Petar Petković sa timom advokata sprečio iseljavanje Dragice Gašić iz stana
Večernje novosti 11.08.2021
Foto Arhiva - Prethodnih nedelja trajala je pravna borba, prva runda je dobijena, a sledi nam borba da Dragica ostvari puno vlasništvo nad stanom. Kancelarija za Kosovo i Metohiju je tu da pomaže našem narodu u pokrajini, ali i našim povratnicima da… »
Vesti dana »
Viktor Orban se oglasio dan nakon poraza na izborima: Otkrio naredne korake i zahvalio se biračima
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 10 minutajoš 111 povezana
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 35 minutajoš 233 povezane
Putevi Srbije: Spremno dočekujemo pojačan intenzitet saobraćaja nakon uskršnjih praznika
RTV pre 4 satijoš 22 povezane
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 10 minutajoš 26 povezanih