Povezane vesti
Bežim, jer ne mogu da se suočim s istinom: Miljana otkrila šta ju je sačekalo posle Zadruge - "imam strahove"
Mondo 12.08.2021
Miljana Kulić progovorila je o odnosu s bolsnim roditeljima. Miljana Kulić progovorila je o odnosu s bolsnim roditeljima. Poznato je kakva je situacija u porodici zadesila Miljanu Kulić tokom i nakon četvrte sezone Zadruge. Miljanina majka i otac su… »
Bežim da se ne bih suočavala sa istinom! Nikad iskrenija ispovest Miljane Kulić o razlozima kockanja i burnog života
Alo 12.08.2021
Miljana je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje svojih roditelja. Rijaliti zvezda Miljana Kulić govorila je o situaciji koja ju je zadesila u porodici nakon izlaska iz "Zadruge 4". - Najviše sam zabrinuta za zdravstveno stanje mojih roditelja. Od kad… »
Vesti dana »

„Vostani Serbije“: Plan protesta u najvećim gradovima u zemlji
Nedeljnik pre 17 minutajoš 18 povezanih

„Iz poštovanja prema našem predsedniku“: Miloš Pavlović sutra kod Vučića, pa odluka o štrajku glađu
Danas pre 22 minutajoš 16 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Moguće i rušenje Železničke stanice u Novom Sadu: Ministarka Sofronijević za Nova.rs o dve opcije koje su u igri
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih