Повезане вести
"Тада сам: Потонуо!" Лионел Меси за ББЦ открио детаље породичне драме због преласка у ПСЖ: "Супруга и ја смо плакали, нисмо…
Спортал блиц 12.08.2021
, нови фудбалер Пари Сен Жермена, открио је да је био потпуно сломљен по сазнању да неће наставити каријеру у Барселони. Његов отац Хорхе, који је претходно имао разговор са председником Барселоне Ђоаном Лапортом, дошао да му… »
Меси опет о одласку из Барселоне: Антонела и ја смо плакали, нисмо знали шта деци да кажемо
Вечерње новости 12.08.2021
Фото: ЕПА Меси каже да је плакао заједно са супругом Антонелом када му је отац саопштио да мора да напусти клуб. Барселона је саопштила да Меси неће наставити каријеру у том клубу због тога што правила Ла Лиге не дозвољавају да… »
Меси: После Барсиног саопштења нисмо имали ништа…
Н1 Инфо 12.08.2021
Одмах по потписивању уговора са Пари сен Жерменом и после промоције Лео Меси је причао за ББЦ о томе како су изгледали дани када је било јасно да је завршио сарадњу са Барселоном. Меси каже да је плакао заједно са супругом… »
Лионел Меси открио детаље растанка са барселоном: ‘Плакали смо, било је тешко!’
Хот спорт 12.08.2021
Искрен је легендарни аргентинац! Лионел Меси и његов прелазак у редове Пари Сен Жермена дефинитивно су главна тема овог лета у свету фудбала. Након дуго година променио је средину, што апсолутно нико није очекивао. ‘Рекао ми је… »
Меси: "После Барселонине изјаве плакали смо, нисмо имали ништа"
Спортске.нет 12.08.2021
Лионел Меси је по потписивању уговора и представљања у ПСЖ-у, говорио за "Би-Би-Си" о моменту када је схватио да више неће бити фудбалер Барселоне. Њему је ове вести пренео отац Хорхе, који је са клубом преговарао о… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана