Povezane vesti
Klop najavio najveće pojačanje Liverpula ovog leta: Iz povrede se vratio jedan od najboljih defanzivaca na svetu!
Hot sport 12.08.2021
Defanzivci Liverpula, Virdžil van Dajk i Džo Gomez spremni su za početak nove sezone u Premijer ligi. Dobru vest za navijače Liverpula saopštio je menadžer Jirgen Klop, koji na ovaj dvojac nije mogao da računa tokom ogromnog dela prošle sezone. Oba… »
Klop obradovao navijače liverpula: Dvojac štopera spreman za start Premijer lige
Večernje novosti 12.08.2021
FOTO: AP/Tanjug Oba štopera dobili su određene minute tokom pripreminih utakmica i biće na raspolaganju nemačkom stručnjaku za prvu utakmicu u Premijer ligi protiv Noriča. - Mislim da su spremni, barem tako izgleda. Ali u ovakvim situacijama je tako da… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: „Šutirali me i prskali biber-sprejom dok sam ležao na zemlji“
Danas pre 6 satijoš 31 povezana

Skupština Republike Srpske izabrala novu vladu, čiji legalitet osporavaju i stručnjaci i opozicija
Beta pre 50 minutajoš 34 povezane

Vučić: Sa Putinom o KiM i RS, Rusija poštuje teritorijalni integritet Srbije
NIN pre 5 satijoš 58 povezanih

Pešić progovorio o Miciću: "Mi njega tražimo, želimo da mu pomognemo"
Telegraf pre 9 minutajoš 56 povezanih

Regularan ili prividan početak školske godine: Kako je izgledao prvi dan za učenike, a kako za studente?
Euronews pre 2 satajoš 46 povezanih