Повезане вести
Синиша Ковачевић: Лично сам видео Вељка Беливука у Председништву; Вучић: То је сигурно виц
Радио 021 14.08.2021
Драмски писац и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић рекао је да је једном приликом лично видео Вељка Беливука на тераси Председништва Србије. Ковачевић је у емисији "Без устручавања" изјавио да је лично видео како… »
Вучић о скандирању на утакмици: "Што вичу против мене, то је најмањи проблем, на то сам навикао..."
Блиц 14.08.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је већ постало смешно и трагикомично то што неко сматра да је он наредио да на истој утакмици исти људи скандирају Ратку Младићу као и да узвикују пароле против њега. -Видео… »
"То мора да је виц": Вучић о тврдњама да је виђен како на тераси Председништва разговара с Вељом Невољом
Блиц 14.08.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да у Председништво Србије нико не може да уђе а да се то не забележи и да зато сматра да је у питању "шала и виц" тврдња да је он виђен са Вељком Беливуком на тераси те зграде… »
Вучић: То да је Беливук био у Председништву је сигурно виц
Нова 14.08.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да у Председништво Србије нико не може да уђе а да се то не забележи и да зато сматра да је у питању шала и виц тврдња да је он виђен са Вељком Беливуком на тераси те зграде… »
Нису они ни мислили да говоре истину: Председник Вучић одговорио на лажне оптужбе да је виђен са Беливуком
Вечерње новости 14.08.2021
Фото: Принтскрин/ТВ Пинк – То је већ постало помало смешно, трагикомично, видео сам Суљагића из Сребренице који каже да је Вучић наредио да вичу “Ратку Младићу”, али истим тим наредио да вичу “Вучићу педеру”. Ко може у то да… »
"Видео сам Беливука код Вучића на тераси" (видео)
Правда 14.08.2021
Нико не пита председника ове државе кад се појави негде "чекајте председниче, како је то могуће да сте ви сада до те мере кивни на Беливука, а до јуче вам је он растурао демонстрације које су против вас". Како је то могуће? Шта… »
Синиша Ковачевић: Лично сам видео Вељу Невољу код Вучића
Нова 14.08.2021
Редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић рекао је да је једном приликом лично видео Вељка Беливука на тераси Председништва Србије. Синиша Ковачевић је приликом гостовања у емисији „Без устручавања“ рекао је да… »
Вести дана »
Трамп 'разочаран' Зеленским јер 'није ни прочитао мировни план'
BBC News пре 16 минутајош 49 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Нова пре 56 минутајош 20 повезаних