Povezane vesti
Maverik Vinjales se izvinio Jamahi: Španac priznao da je bio frustriran, kao ida ne zna da će stvari da se srede
Večernje novosti 14.08.2021
Foto: EPA-EFE/PASQUALE BOVE - Bio sam frustriran jer nije išlo onako kako sam hteo. Izvinio sam se Jamahi zbog onoga što sam uradio i veoma mi je žao zbog toga. Hoću da dam sve od sebe, alli ne znam da li će stvari moći da se srede - istakao je Vinjales.… »
Vinajles se izvinio Jamahi: Bio je to trenutak frustracije
N1 Info 14.08.2021
Maverik Vinjales je u četvrtak suspendovan zbog toga što je na svom motociklu svojevoljno pravio izmene koje su mogle ozbiljno da oštete motocikl kao i da utiču na bezbednost trke. Nakon što je fabrički tim Jamahe izbacio svog vozača sa Velike nagrade… »
Vesti dana »

Tramp večeras objavljuje "važnu izjavu o ratu": Svet u iščekivanju njegovog poteza prema Rusiji!
Alo pre 2 satajoš 50 povezanih

"Neka razmisle o tome"! Putin o pretnjama "tomahavkama": Ako se takvo oružje upotrebi za napad na Rusiju, odgovor će biti šokantan!
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Viktor Orban iznenadio svet: "EU tajno razmatra podelu Ukrajine — podrška je samo fasada“
Alo pre 1 satjoš 25 povezanih

UŽIVO: Zvezda u problemima, moraće Milojević nešto da menja
Sport klub pre 0 minutajoš 109 povezanih

Upozorenje iz Pariza: Francuska vojska se sprema za „šok“, general poručuje – „Rusija planira novi rat“
Nova pre 3 satajoš 99 povezanih