Povezane vesti
Maverik Vinjales se izvinio Jamahi: Španac priznao da je bio frustriran, kao ida ne zna da će stvari da se srede
Večernje novosti 14.08.2021
Foto: EPA-EFE/PASQUALE BOVE - Bio sam frustriran jer nije išlo onako kako sam hteo. Izvinio sam se Jamahi zbog onoga što sam uradio i veoma mi je žao zbog toga. Hoću da dam sve od sebe, alli ne znam da li će stvari moći da se srede - istakao je… »
Vinajles se izvinio Jamahi: Bio je to trenutak frustracije
N1 Info 14.08.2021
Maverik Vinjales je u četvrtak suspendovan zbog toga što je na svom motociklu svojevoljno pravio izmene koje su mogle ozbiljno da oštete motocikl kao i da utiču na bezbednost trke. Nakon što je fabrički tim Jamahe izbacio svog vozača sa Velike… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za decembar: Kakvo će vreme biti do kraja godine?
Danas pre 42 minutajoš 14 povezanih
Barcokas bio šokiran pitanjem novinara: Mislio je da je neko od Grobara na konferenciji! (video)
Hot sport pre 54 minutajoš 12 povezanih
(Video) Napadnuta Rusija: Ukrajinci se obrušili na Rostovsku oblast, otkriveno šta je pogođeno: Kulja crni dim posle velike eksplozije
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Solidarnost s FDU: Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu blokiraće sve tri zgrade
N1 Info pre 53 minutajoš 9 povezanih
Protesti u Tbilisiju: Podignute barikade na ulicama, povređeno nekoliko novinara
Euronews pre 2 satajoš 8 povezanih