Povezane vesti
Maverik Vinjales se izvinio Jamahi: Španac priznao da je bio frustriran, kao ida ne zna da će stvari da se srede
Večernje novosti 14.08.2021
Foto: EPA-EFE/PASQUALE BOVE - Bio sam frustriran jer nije išlo onako kako sam hteo. Izvinio sam se Jamahi zbog onoga što sam uradio i veoma mi je žao zbog toga. Hoću da dam sve od sebe, alli ne znam da li će stvari moći da se srede - istakao je Vinjales.… »
Vinajles se izvinio Jamahi: Bio je to trenutak frustracije
N1 Info 14.08.2021
Maverik Vinjales je u četvrtak suspendovan zbog toga što je na svom motociklu svojevoljno pravio izmene koje su mogle ozbiljno da oštete motocikl kao i da utiču na bezbednost trke. Nakon što je fabrički tim Jamahe izbacio svog vozača sa Velike nagrade… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ova zemlja je najveći proizvođač sladoleda u Evropi: Nije ni Italija, a ni Francuska!
Blic pre 3 minutajoš 1 povezana

Besni diplomatski rat Moskve i rima: Đorđa Meloni oštro reagovala na odluku Rusije da predsednika Italije stavi na listu "rusofoba"!
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana

(Video) Spisak koji ledi krv: Objavljena imena 18.500 dece ubijene u Gazi: Umirala dok su se igrala ili spavala
Blic pre 1 satjoš 1 povezana