Повезане вести

Челси игра сјајно под командом томаса тухела: ‘Изгледало је много лакше, него што је заиста било’

Челси игра сјајно под командом томаса тухела: ‘Изгледало је много лакше, него што је заиста било’

Хот спорт 14.08.2021
Нови убедљив тријумф! Актуелни шампион Европе је угостио Кристал Палас, у оквиру 1. кола Премијер лиге Енглеске. Меч у Лондону је завршен резултатом 3:0, а у листу стрелаца су се уписали Алонсо, Пулишић и Чалоба. Након утакмице… »
Погледајте мајсторију сјајног Француза: Дукуре одушевио навијаче! (видео)

Погледајте мајсторију сјајног Француза: Дукуре одушевио навијаче! (видео)

Хот спорт 14.08.2021
Евертон славио на старту Премијер лиге! Нова сезона најквалитетнијег фудбалског такмичења у Енглеској је ‘отворена’ у петак. Брентфорд је на самом старту савладао Арсенал са 2:0, а у суботу је током дана одиграно шест утакмица… »
Премијер лига: Челси лагано славио, а Евертон и Брајтон након преокрета – Варди за тријумф Лестера!

Премијер лига: Челси лагано славио, а Евертон и Брајтон након преокрета – Варди за тријумф Лестера!

Хот спорт 14.08.2021
У термину од 16 часова одиграно је пет утакмица првог кола Премијер лиге Енглеске. Челси је имао старт какав су Тухел и навијачи могли само да пожеле, пошто је пао градски ривал, Кристал Палас, са 3:0 (2:0). Маркос Алонсо је у… »
Шта ће тек бити када Лукаку заигра за Челси? Астон Вила потрошила 105.000.000, а примила три гола од Вотфорда (видео)

Шта ће тек бити када Лукаку заигра за Челси? Астон Вила потрошила 105.000.000, а примила три гола од Вотфорда (видео)

Моззарт спорт 14.08.2021
Бенитезов Евертон живнуо у другом полувремену, Варди не престаје да погађа. Уживају навијачи Челсија последњих месеци. Прошла сезона затворена је освајањем Лиге шампиона, ова отворена победом над Виљареалом у Суперкупу Европе… »
Туга! "људино моја, воли те твој син Лука!": Миливојевић не игра против Челсија због смрти оца, оставио дирљиву поруку

Туга! "људино моја, воли те твој син Лука!": Миливојевић не игра против Челсија због смрти оца, оставио дирљиву поруку

Мондо 14.08.2021
Тужни дани у породици Луке Миливојевића. Очекивано, није у тиму у мечу против првака Европе. Тужни дани у породици Луке Миливојевића. Очекивано, није у тиму у мечу против првака Европе. Нова сезона Премијер лиге почела је овог… »
Преминуо отац луке миливојевића! Велика туга у дому нашег аса: "Био си ми све у животу"

Преминуо отац луке миливојевића! Велика туга у дому нашег аса: "Био си ми све у животу"

Вечерње новости 14.08.2021
ЕПА-ЕФЕ/Мике Хевитт / ПООЛ Капитену Паласа је преминуо отац, па из тог разлога није предводио екипу на "Стамфорд бриџу". Лука се опростио од оца емотивном поруком на Фејсбуку. - Био си ми све у животу - и нада и воља и понос и… »
"Био си ми све: У животу!" Велика туга у дому Луке Миливојевића! Због смрти члана породице није играо против Челсија

"Био си ми све: У животу!" Велика туга у дому Луке Миливојевића! Због смрти члана породице није играо против Челсија

Спортал блиц 14.08.2021
Нова сезона Премијер лиге стартовала је овог викенда, али меч уводног кола који његов Кристал Палас игра против против градског ривала Челсија, пропустио је . Капитену Паласа је преминуо отац, па из тог разлоа није предводио… »

Вести дана »