Povezane vesti
Milan Marić zaražen koronavirusom
Vesti online 17.08.2021
Srpski glumac Milan Marić pozitivan je na koronavirus. Marića uskoro očekuje snimanje treće sezone serije “Državni sluižbenik”, ali ekipa će raspored prilagoditi njemu, što je potvrdila Nataša Drakulić. – Čula sam s Milanom. Nema teži oblik korone… »
Oglasio se Milan Marić: Glumac zaražen korona virusom, poslao šaljivu poruku svojim obožavateljima (video)
Večernje novosti 16.08.2021
Foto: Katarina Mihajlović - Hvala svima na brizi, dobro sam. Ja vs korona - napisao je Marić, i postavio snimak iz serije Državni službenik, na kom se vidi scena kako puca u negativca, čime aludira na to da će pobediti i koronu. Hvala svima na brizi… »
Vesti dana »
"Drugi dom nemam" Tomović o rušenju kuća kod Gazivoda: Eljšani mi usmeno garantovao da moja kuća neće biti srušena (video)
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 26 povezanih
Srbija pod crvenim i narandžastim meteoalarmom: Nevreme se širi ka Šumadiji
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 93 povezane
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“, pretnje Hutija i finansijska kriza Pentagona
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 46 povezanih
Stanija dobila poklon od Željka Mitrovića: Otkrio i kakva će biti nova sezona, a pobednica Elite 9 će biti deo Elite 10
Kurir pre 19 minutajoš 29 povezanih