Povezane vesti
Milan Marić zaražen koronavirusom
Vesti online 17.08.2021
Srpski glumac Milan Marić pozitivan je na koronavirus. Marića uskoro očekuje snimanje treće sezone serije “Državni sluižbenik”, ali ekipa će raspored prilagoditi njemu, što je potvrdila Nataša Drakulić. – Čula sam s Milanom. Nema teži… »
Oglasio se Milan Marić: Glumac zaražen korona virusom, poslao šaljivu poruku svojim obožavateljima (video)
Večernje novosti 16.08.2021
Foto: Katarina Mihajlović - Hvala svima na brizi, dobro sam. Ja vs korona - napisao je Marić, i postavio snimak iz serije Državni službenik, na kom se vidi scena kako puca u negativca, čime aludira na to da će pobediti i koronu. Hvala svima na… »
Vesti dana »
Da li je na pomolu svetski ekonomski rat? Kina, Kanada, Meksiko odgovorili na Trampove carine
N1 Info pre 47 minutajoš 3 povezane
Stiže zahlađenje! Ove sedmice temperature idu u minus, danas na snazi meteo alarm zbog jedne opasne pojave, a evo gde će padati sneg
Kurir pre 17 minutajoš 5 povezanih
Oglasio se „Severtrans“ o vozaču koji je zaključao studente u autobusu
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Profesori Građevinskog i Pravnog fakulteta u Utisku nedelje: „Kada je nadstrešnica pala, Železnička stanica u Novom Sadu bila je samo gradilište“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 9 satijoš 1 povezana