Повезане вести

Роналдо одговорио на приче да одлази из Јувентуса ФОТО

Роналдо одговорио на приче да одлази из Јувентуса ФОТО

Нова 18.08.2021
Португалски фудбалер Кристијано Роналдо огласио се поводом спекулација о његовом одласку из Јувентуса. Неколико дана се већ пише да је за Роналда заинтересован Реал Мадрид, у ком је Кристијано већ провео најбољи део своје… »
Роналдо љут на новинаре

Роналдо љут на новинаре

Данас 17.08.2021
Нападач Јувентуса оштро демантовао наводе да се враћа у Реал „Свако ко ме познаје, зна колико сам усредсређен на свој посао. На то да мање причам, а да више радим и то је био мој мото који ме је водио од почетка каријере. Ипак… »
Све му дозлогрдило! Кристијано Роналдо прекинуо ћутање о наставку каријере: Нећу да дозволим да се играју с мојим угледом!

Све му дозлогрдило! Кристијано Роналдо прекинуо ћутање о наставку каријере: Нећу да дозволим да се играју с мојим угледом!

Спортал блиц 17.08.2021
је после бројних спекулација одлучио да прекине ћутање и коначно проговорио о својој позицији у Јувентусу. Португалац је недељама уназад довођен у везу са могућим одласком из Торина, али чини се да то, бар после ових речи, неће… »
Роналдо прекинуо ћутање: "Не могу да дозвилим са се људи играју мојим именом"

Роналдо прекинуо ћутање: "Не могу да дозвилим са се људи играју мојим именом"

Вечерње новости 17.08.2021
ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/Цристиано Он се огласио преко Инстаграма са поруком пратиоцима: - Сви који ме познају знају колико сам посвећен раду. Мање приче, више акције, то је био мој мото од почетка каријере. Како год, имајући… »

Вести дана »