Povezane vesti
Ronaldo odgovorio na priče da odlazi iz Juventusa FOTO
Nova 18.08.2021
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo oglasio se povodom spekulacija o njegovom odlasku iz Juventusa. Nekoliko dana se već piše da je za Ronalda zainteresovan Real Madrid, u kom je Kristijano već proveo najbolji deo svoje karijere od 2009. do 2018… »
Ronaldo ljut na novinare
Danas 17.08.2021
Napadač Juventusa oštro demantovao navode da se vraća u Real „Svako ko me poznaje, zna koliko sam usredsređen na svoj posao. Na to da manje pričam, a da više radim i to je bio moj moto koji me je vodio od početka karijere. Ipak, s obzirom na sve što se… »
Sve mu dozlogrdilo! Kristijano Ronaldo prekinuo ćutanje o nastavku karijere: Neću da dozvolim da se igraju s mojim ugledom!
Sportal blic 17.08.2021
je posle brojnih spekulacija odlučio da prekine ćutanje i konačno progovorio o svojoj poziciji u Juventusu. Portugalac je nedeljama unazad dovođen u vezu sa mogućim odlaskom iz Torina, ali čini se da to, bar posle ovih reči, neće biti slučaj. Ronaldo se… »
Ronaldo prekinuo ćutanje: "Ne mogu da dozvilim sa se ljudi igraju mojim imenom"
Večernje novosti 17.08.2021
FOTO: Printskrin/Instagram/Cristiano On se oglasio preko Instagrama sa porukom pratiocima: - Svi koji me poznaju znaju koliko sam posvećen radu. Manje priče, više akcije, to je bio moj moto od početka karijere. Kako god, imajući u vidu sve što je rečeno… »
Vesti dana »
Trump postavio ultimatum Iranu: 48 sati za otvaranje Ormuza ili udari na energetiku
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, evo kakvo nas vreme očekuje danas
Danas pre 18 minutajoš 13 povezanih
"Na srpskom mi je psovao porodicu" Dončić izašao pred novinare, pa otkrio šokantne detalje! Usledila žestoka reakcija - "Luka laže"
Kurir pre 18 minutajoš 15 povezanih
Danas ključni izbori u Sloveniji. Otvorena biračka mesta, Golob i Janša u velikom okršaju
Blic pre 43 minutajoš 8 povezanih
Srpska pravoslavna crkva i mladi bračni parovi danas slave Mladence
RTV pre 43 minutajoš 12 povezanih