Повезане вести

Спасило ме је обезбеђење! Душица открила нове детаље драме са Вуком Мобом, водитељка од шока и стреса није могла да спава!…

Спасило ме је обезбеђење! Душица открила нове детаље драме са Вуком Мобом, водитељка од шока и стреса није могла да спава!…

Ало 20.08.2021
Драма која се одвијала током реклама у поменутој емисији одјекнула је као бомба у домаћим медијима. Душица је за Ало! открила шта се дешавало током рекламног блока у студију телевизије Пинк, као и због чега је репер Вукадин… »
Након напада И вређања душице Јаковљевић! Вук Моб упутио ужасне ствари челницима Пинка, не престаје са прозивкама после…

Након напада И вређања душице Јаковљевић! Вук Моб упутио ужасне ствари челницима Пинка, не престаје са прозивкама после…

Ало 20.08.2021
Вукадин је рекао да ће напустити студио притом се дрско и безобразно обратио Душици Јаковљевић која је само радила свој посао. Репер Вук Моб напустио је синоћњу емисију " Народ пита" након низа скандалозних ствари које су… »
Тресем се, спомињао ми је децу и само ме је сто спасио од њега Душица Јаковљевић доживела трауму због напада Вука Моба!

Тресем се, спомињао ми је децу и само ме је сто спасио од њега Душица Јаковљевић доживела трауму због напада Вука Моба!

Ало 20.08.2021
Водитељка Душица Јаковљевић ни крива, ни дужна, синоћ је доживела највећу трауму од када ради свој посао, када је на њу изненада насрнуо репер Вук Моб, гневан због дешавања у емисији "Задруга- Народ пита" Душица је за Ало… »
Вук моб насрнуо на Душицу јаковљевић Репер током реклама скочио на водитељку, обезбеђење је спасило!

Вук моб насрнуо на Душицу јаковљевић Репер током реклама скочио на водитељку, обезбеђење је спасило!

Ало 20.08.2021
Оштра расправа између бившег задругара марка Ђедовића и Вука Моба кулминирала је када је репер у налету беса насрнуо на новинара, али то није било најгоре. У току рекламног блока, Вук је напао и водитељку Душицу јаковљевић с… »

Вести дана »