Povezane vesti
Kristal Bajat: Boriću se dok me neko ne ubije! (video)
Večernje novosti 21.08.2021
Foto: Printskrin Twitter/@nytimes Kristal Bajat je pomogla da se organizuje protest na Dan nezavisnosti Avganistana. Sada kada talibani kontrolišu Avganistan, koršćenje zastave Avganistana je postao pokret otpora, rekla je ona za NJujork tajms. - Mnoge… »
Ona je jedna od sedam žena koja je protestovala protiv talibana Bajat: Boriću se za svoje ciljeve video
Kurir 21.08.2021
Tokom proteklih 19 godina, ja sam studirala, želela da ostvarim svoje ciljevem ali sada, na žalost, svi moji snovi su umrli, ovako svoju priču započinje Kristal Bajat jedna od sedam žena koje su pre nekoliko dana učinile ono što niko nije očekivao -… »
Vesti dana »
Teroristički napad u Izraelu?; Pucali na tri lokacije, ima mrtvih i ranjenih FOTO/VIDEO
B92 pre 17 minutajoš 26 povezanih
Krunić i Danilina poražene u finalu ženskog dubla na Rolan Garosu
Radio sto plus pre 17 minutajoš 35 povezanih
Šta znači odluka OFAC da skrati rok MOL-u za trećinu: Zastoj u pregovorima o prodaji NIS-a?
Morava info pre 2 satajoš 14 povezanih
"Kurti spremio novac da plati avione za one koji žele da dođu da glasaju za njega" Drecun: Posle svakih izbora institucionalna kriza na KiM se sve više produbljuje
Blic pre 7 minutajoš 44 povezane
Papa pred više od milion vernika u centru Madrida: Bog je uz siromašne i napuštene u društvu
N1 Info pre 12 minutajoš 13 povezanih