Povezane vesti
Udvaraju mi se i mlađi muškarci! Ana Bekuta otkrila kako Mrka reaguje na to i dala hit odgovor na pitanje o udaji
Mondo 22.08.2021
Pevačica progovorila o udvaračima, ali i braku. Pevačica progovorila o udvaračima, ali i braku. Ana Bekuta nije imala lak život, za razliku od danas, kada uživa i u ljubavi, ali i u svim drugim poljima. Već 10 godina je u stabilnoj vezi s bivšim… »
"Mrki ne smetaju moji udvarači!" Ana Bekuta otkrila ima li ljubomore u desetogodišnjoj ljubavi
Večernje novosti 21.08.2021
Foto: Printscreen/TV Pink Na pitanje da li planira da se uda za Milutina Mrkonjića Mrku, budući da ih je korona još više zbližila, Ana je odgovorila: "Nisam luda. Hoću da budem slobodna." Foto: Instagram Kada je u pitanju ljubomora, Bekuta je otkrila da… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Blokiran Filozofski fakultet, Upravi dat rok da do 14 časova napusti zgradu, obratio se dekan Alanović
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 42 povezane
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 3 minutajoš 8 povezanih
Uživo "Lepo je biti među prijateljima i nekim neprijateljima"! Počeo Trampov govor u Davosu koji prati ceo svet! "Evropa ne ide u dobrom smeru" (foto, video)
Kurir pre 28 minutajoš 41 povezana
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 4 satijoš 24 povezane