Povezane vesti
Dnevni horoskop za nedelju, 22. avgust
Moj Novi Sad 22.08.2021
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan. Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše… »
Dnevni horoskop za nedelju, 22. Avgust: Lav se vraća u formu; Škorpiju obuzima premor, pa će možda praviti greške
Večernje novosti 21.08.2021
Ilustracija Depositphotos Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu… »
Vesti dana »
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 34 povezane
Najmanje 920 poginulih u zemljotresima u Venecueli, hiljade povređenih: Spasioci još tragaju za žrtvama
N1 Info pre 40 minutajoš 60 povezanih
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Broj poginulih u razornim zemljotresima u Venecueli porastao na 589: Hiljade ljudi vode se kao nestali
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 20 povezanih