Povezane vesti
Znam tačno ime žene iz američke ambasade koja je to naredila!
Alo 24.08.2021
Kad je Srbija potraživala Ganića, onda je čitav svet skočio da se to ne desi. Ako idemo da se isporuče svi, onda svako svakog neka isporuči i eto dogovora. "Ako idemo da se isporuče svi, onda svako svakog neka isporuči i eto dogovora", kazao je Milorad… »
Dodik o izručenjima i pritiscima na RS: "Žena iz američke ambasade je tražila podizanje optužnice protiv mene"
Večernje novosti 24.08.2021
Foto Tanjug - Kada je Srbija potraživala Ganića, onda je čitav svet skočio da se to ne desi. Ako idemo da se isporuče svi, onda svako svakog neka isporuči i eto dogovora. Ja sam bio na sastanku kada je Vučić doneo vakcine, oni su tražili da Srbija… »
Vesti dana »
I kragujevački vatrogasci gase požar u Novom Pazaru, borba sa vatrenom stihijom još traje (VIDEO)
Glas Šumadije pre 17 minutajoš 32 povezane
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 37 minutajoš 30 povezanih
Tegeltija pitao Ostoju Mijailovića da li dovodi Bogdana Bogdanovića u Partizan: Pogledajte njegovu reakciju
Telegraf pre 37 minutajoš 21 povezana
Teretna vozila i dalje čekaju na granicama: Na Batrovcima zadržavanje do tri sata, AMSS upozorava na poledicu
Ozon pre 1 satjoš 9 povezanih