Povezane vesti
Evo kako je nastao lik Srećka Šojića Lane je ulogu života dobio zahvaljujući njemu!
Alo 25.08.2021
Milan Lane Gutović (75) preminuo je danas na VMA u 15.45 od posledica kovida, a svi će ga zauvek pamtiti po ulozi Srećka Šojića. Slavni Lane, jednom prilikom otkrio je da je upravo on dobio inspiraciju za lik Šojića. -Šojić je nastaop o Tomi… »
Kako je Gutović dobio nadimak Lane po kojem će ga pamtiti generacije
Nova 25.08.2021
Glumac Milan Lane Gutović preminuo je danas u 76. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. U jednom od svojih mnogobrojnih intervjua, otkrio je da je nadimak Lane dobio još u srednjoj školi. „Moj drug Ćora iz Elektrotehničke… »
Napustio nas je Milan gutović: Legendarni glumac je ispričao kako je dobio nadimak Lane
Večernje novosti 25.08.2021
Foto: TV Novosti NJegov čuveni nadimak ga je pratio svuda, a glumac je objasnio kako ga je dobio. On je otkrio i kako je došlo do toga da dobije popularan nadimak, koji je nastao još u srednjoj školi, a dao mu ga je drug. - Moj drug Ćora iz… »
Vesti dana »

„Vučiću, odlazi“, „Idi, leči se“: Napeto u Leskovcu tokom posete predsednika, Žandarmerija ne dozvoljava okupljenima da priđu pozorištu VIDEO
Nova pre 54 minutajoš 42 povezane

Sutra dan žalosti u Novom Sadu: Grđani se opraštaju od mladog Vukašina Crnčevića (19)
Kurir pre 3 satajoš 15 povezanih

N1: Student iz Niša pušten na slobodu, bez odgovora MUP o broju privedenih
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih

Poginula cela porodica u ruskom napadu: Strašne scene sa lica mesta, povređena i beba (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih

Piksi sve otkrio, imaće mnogo jači tim nego u Beču: Nije to moj posao, ali reći ću vam
Mondo pre 19 minutajoš 14 povezanih