Povezane vesti

Đokovića pogodio odlazak Laneta Gutovića, svet sporta tuguje

Đokovića pogodio odlazak Laneta Gutovića, svet sporta tuguje

Nova 26.08.2021
Mnogi velikani sporta oprostili su se od Milana Gutovića, pridružio im se i Novak Đoković, kog je tužna vest zatekla u Americi. Novak se sprema za US Open, a posle obaveza na terenima i treninzima, čuo je tužnu vest o odlasku Milana Gutovića, od… »
Svima je Poznato da je zvezda najbolja: Navijači crveno-belih pamtiće velikog Laneta po ovoj izjavi (video)

Svima je Poznato da je zvezda najbolja: Navijači crveno-belih pamtiće velikog Laneta po ovoj izjavi (video)

Večernje novosti 25.08.2021
Foto: TV Novosti Poznato je da je bio veliki navijač crveno-belih, a jednom prilikom je izjavio: - Postoje neke stvari koje su svima poznate, a jedna od tih stvari je da je Zvezda najbolja- rekao je svojevremeno Lane Gutović, a fanovi crveno-belih će… »
Dule Savić je obožavao laneta: "Preselio se u carstvo nebesko moj drug, moj prijatelj..."

Dule Savić je obožavao laneta: "Preselio se u carstvo nebesko moj drug, moj prijatelj..."

Večernje novosti 25.08.2021
Izvor: Instagram/ub.09/printscreen Legenda Crvene zvezde emotivnom porukom oprostio se od glumca. "Preselio se u carstvo nebesko moj drug, moj prijatelj, Lane Gutović, glumac i čovek kojeg sam obožavao", napisao je Savić. Fudbalski klub Crvena zvezda… »

Vesti dana »