Povezane vesti
Edi Rama otkrio versku opredeljenost svoje porodice: On, žena i dvoje dece, a tri vere!
Pravda 26.08.2021
Ja sam katolik, moja žena je muslimanka, dvoje starije dece su pravoslavci, rekao je albanski premijer Edi Rama, objašnjavajući da odluka o prihvatu izbeglica iz Avganistana nije u vezi sa religijom. Rama je rekao da to što su Albanija i Avganistan… »
Deca su mi pravoslavci, Ja sam katolik: Edi Rama progovorio o porodici, pričao i o Albaniji i Avganistanu
Večernje novosti 26.08.2021
Foto AP Rama je rekao da to što su Albanija i Avganistan većinski muslimanske zemlje nije imalo uticaj na odluku Vlade o prihvatu izbeglica. - Ja sam katolik. Moja žena je muslimanka. Dvoje starije dece su pravoslavci. Naš najmlađi sin, ako to želi… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 6 satijoš 33 povezane

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 5 satijoš 26 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 5 satijoš 19 povezanih

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 10 satijoš 31 povezana