Povezane vesti
Medojević o rekordnoj zapleni kokaina: Uvek sam jasno govorio - DPS najveći sponzor kriminala!
Večernje novosti 27.08.2021
Foto DF - U mnogobrojnim polemikama sa DPS-o na moje optužbe da je DPS režim sponzor organizovanog kriminala i šverca, uvek je sa te adrese stizao isti odgovor: “Nemaš dokaze”. E, evo dokaza. A kada bi policija, ANB, i tužilaštvo radili svoj posao, na… »
Medojević o zapleni više od tone kokaina Evo dokaza da je DPS režim bio sponzor organizovanog kriminala i šverca
Alo 27.08.2021
Već godinama Demokratski front upozorava da je režim Мила Đukanovića od Crne Gore napravio platformu za šverc cigareta i droge, posebno kokaina, poručuje lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević. “U mnogobrojnim polemikama sa DPS-o na moje optužbe da… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 21 minutajoš 41 povezana

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 37 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 21 povezana

I premijer Macut danas u Sremskim Karlovcima na obeležavanju 30 godina od akcije "Oluja"
Radio 021 pre 46 minutajoš 23 povezane

(Foto, video) vulkan eruptirao prvi put posle 600 godina! Kupola od lave preti da se proširi, stub pepela ide i do 6 kilometara
Blic pre 31 minutajoš 15 povezanih