Povezane vesti
Medojević o rekordnoj zapleni kokaina: Uvek sam jasno govorio - DPS najveći sponzor kriminala!
Večernje novosti 27.08.2021
Foto DF - U mnogobrojnim polemikama sa DPS-o na moje optužbe da je DPS režim sponzor organizovanog kriminala i šverca, uvek je sa te adrese stizao isti odgovor: “Nemaš dokaze”. E, evo dokaza. A kada bi policija, ANB, i tužilaštvo radili svoj posao, na… »
Medojević o zapleni više od tone kokaina Evo dokaza da je DPS režim bio sponzor organizovanog kriminala i šverca
Alo 27.08.2021
Već godinama Demokratski front upozorava da je režim Мила Đukanovića od Crne Gore napravio platformu za šverc cigareta i droge, posebno kokaina, poručuje lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević. “U mnogobrojnim polemikama sa DPS-o na moje optužbe da… »
Vesti dana »
Vučić odgovorio Lavrovu: Ne pada nam na pamet da otimamo, ako bude trebalo - Srbija će platiti
N1 Info pre 3 satajoš 47 povezanih
Uhapšen kik-bokser Filip R. (33) koji je bio sa ranjenim drugom, iza rešetaka zbog obračuna u Obrenovcu oko parking mesta
Alo pre 56 minutajoš 28 povezanih
UŽIVO: Šansi bilo na obe strane, mreže mirne na poluvremenu
Sport klub pre 21 minutajoš 120 povezanih
Novi snimci jezivog utapanja u ledenoj Savi! Izvlačili mrtve i smrznute ljude iz reke, tamo je bila i žena
Alo pre 5 satijoš 33 povezane