Povezane vesti
Medojević o rekordnoj zapleni kokaina: Uvek sam jasno govorio - DPS najveći sponzor kriminala!
Večernje novosti 27.08.2021
Foto DF - U mnogobrojnim polemikama sa DPS-o na moje optužbe da je DPS režim sponzor organizovanog kriminala i šverca, uvek je sa te adrese stizao isti odgovor: “Nemaš dokaze”. E, evo dokaza. A kada bi policija, ANB, i tužilaštvo radili svoj posao, na… »
Medojević o zapleni više od tone kokaina Evo dokaza da je DPS režim bio sponzor organizovanog kriminala i šverca
Alo 27.08.2021
Već godinama Demokratski front upozorava da je režim Мила Đukanovića od Crne Gore napravio platformu za šverc cigareta i droge, posebno kokaina, poručuje lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević. “U mnogobrojnim polemikama sa DPS-o na moje optužbe da… »
Vesti dana »
Kalas o sporazumu o Zakonu o strancima na Kosovu: Novi zamah za dijalog Beograd-Priština
Beta pre 38 minutajoš 27 povezanih
Uživo - Poleću američki bombarderi puni oružja! Tramp traži ratne brodove od Evrope, raste misterija oko novog vođe
Mondo pre 17 minutajoš 31 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran zapretio da će ciljati Netanjahua; Tramp: SAD bi mogle da izvedu još udara na ostrvo Hark
RTV pre 28 minutajoš 20 povezanih