Povezane vesti
Završen zajednički sastanak članova Predsedništva BiH i predsednika Turske, ovo su bile teme sastanka (video)
Blic 27.08.2021
Završen je zajednički sastanak članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine sa Redžepom Tajipom Erdoganom, te sastanak između delegacija dve zemlje nakon čega se medijima obratio turski predsednik i članovi Predsedništva BiH. - Drago mi je što sam… »
Erdogan poručio u Bosni: Osećam se ovde kao kod kuće
Večernje novosti 27.08.2021
Foto: EPA Kako prenosi RTRS, Erdogan je rekao da Turska pruža podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu BiH, integracijama BiH i da podržava mir u regionu. - Drago mi je što sam ponovo došao u Sarajevo, osećam se ovde kao kod kuće. BiH ima… »
Vesti dana »

BLOG Studenti proglasili kraj protesta: Ljudi i policija još na ulicama, sumnja na zvučni top
N1 Info pre 31 minutajoš 93 povezane

VELIKI PROTESTNI SKUP U BEOGRADU "15. ZA 15" Pobunjeni studenati poručili: Vlast imala četiri meseca da ispuni zahteve, a nije
RTV pre 1 satjoš 130 povezanih

Studenti objavili proširenje mape skupa: Evo gde će biti postavljene dve bine, ovo je novi plan
Blic pre 31 minutajoš 63 povezane

Uhapšena dvojica mladića ispred Skupštine! Maskirani mladići uzvikuju parole ka studentima u Pionirskom parku (video).
Pravda pre 2 satajoš 26 povezanih