Povezane vesti

Novak otkrio kad je počeo da veruje u "kalendarski slem": "Nakon što sam osvojio Slem u Australiji..."

Novak otkrio kad je počeo da veruje u "kalendarski slem": "Nakon što sam osvojio Slem u Australiji..."

Večernje novosti 28.08.2021
Foto AP Poznato je da će Novak odmeriti snage sa kvalifikantom iz Danske Holgerom Runeom. A medije je zanimao i kalendarski slem Đokovića. Upravo je to bilo jedno od pitanja, zanimalo je američke novinare da li bi "kalendarki slem" bio najveći uspeh… »
Novak stigao u Njujork: "Motivisan sam da igram najbolji tenis!", Srbin ponovo govorio o vakcinaciji!

Novak stigao u Njujork: "Motivisan sam da igram najbolji tenis!", Srbin ponovo govorio o vakcinaciji!

Večernje novosti 27.08.2021
FOTO: Tanjug Prvi teniser sveta Novak Đoković imao je konferenciju za novinarie u NJujorku, a odmah prvo pitanje bilo je u vezi sa mogućnošću osvajanja kalendarskog slema. Poslednji koji je to uradio bio je Rod Lejver daleke 1969. godine, a sada… »
Medvedev pred ju-es Open: "Od velike trojke tu je samo Novak, pokušaćemo da ga pobedimo"

Medvedev pred ju-es Open: "Od velike trojke tu je samo Novak, pokušaćemo da ga pobedimo"

Večernje novosti 27.08.2021
FOTO: AP/Tanjug Ovog puta ima najviše ambicije ali je i svestan ko će predstavljati najveći izazov. – Mnogo su veća očekivanja. A veoma dobro se sećam te 2019. Moj najbolji rezultat na slemovima bilo je četvrto kolo Australijan Open. Tada mi je… »

Vesti dana »