Повезане вести
Саслушана прва два сведока одбране у случају убиства Ивановића, исказ дао и син
Н1 Инфо 30.08.2021
„Породица Оливера Ивановића заслужује истину и правду. Ми желимо да правда буде спроведена и да кривци буду кажњени. Суд ће утврдити ко су кривци, а ко нису. Придружујемо се кривичном гоњењу“, казао је Никола Ивановић у… »
Саслушањем сведока настављено суђење за убиство Оливера Ивановића
Нова 30.08.2021
У процесу за убиство Оливера Ивановића почело је испитивање сведока пред трочланим већем Основног суда у Приштини, а по оптужници специјалног тужилаштва, јавио је РТС. Сведок тужилаштва Хаки Нимани, из села Река код Косовске… »
"Оливер је приметио да нас неко прати": Таксиста који је возио Ивановића сведочио на суђењу за учествовање у убиству
Вечерње новости 30.08.2021
Фото Тањуг Како је објаснио, док га је чекао на паркингу, пришла му је једна особа. - Питао ме је ко сам и где је отишао Ивановић. Мој одговор је био да сам таксиста и да је он отишао у Кфор. Та особа је била нормалне висине око… »
Мирослав Ивановић: Оливерова породица не очекује превише од суђења у Приштини
Данас 30.08.2021
Иако се у медијима наглашено квалификује као суђење за убиство Оливера Ивановића, ово суђење неће открити налогодавце и извршиоце, оценио је за портал Коссев.инфо брат Оливера Ивановића, Мирослав Ивановић. Данас је у Основном… »
У Приштини саслушање сведока у случају убиства Оливера Ивановића
Н1 Инфо 30.08.2021
У процесу за убиство Оливера Ивановића почело је испитивање сведока пред трочланим већем Основног суда у Приштини, а по оптужници специјалног тужилаштва, јавио је РТС. Сведок тужилаштва Хаки Нимани, из села Река код Косовске… »
"Пришла ми је једна особа и питала где је отишао": Настављено суђење за убиство Оливера Ивановића, сведочио таксиста који га…
Блиц 30.08.2021
У Основном суду у Приштини данас је настављено суђење оптуженима за учешће у убиству лидера Граданске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливера Ивановића. За учешће у овом убиству за различита кривична дела оптужено је… »
Мирослав Ивановић о суђењу у Приштини: Не суди се ни убици ни налогодавцу
Н1 Инфо 30.08.2021
Иако се у медијима наглашено квалификује као суђење за убиство Оливера Ивановића, ово суђење није то, оценио је за КоССев Мирослав Ивановић, брат Оливера Ивановића. Данас је у Основном суду у Приштини настављено суђење… »
Почело саслушање сведока у случају убиства Оливера Ивановића
Данас 30.08.2021
У процесу за убиство Оливера Ивановића почело је испитивање сведока пред трочланим већем Основног суда у Приштини, а по оптужници специјалног тужилаштва. Сведок тужилаштва Хаки Нимани, из села Река код Косовске Митровице, рекао… »
Настављено суђење за убиство Ивановића, шесторо Срба на оптуженичкој клупи
Нова 30.08.2021
У Основном суду у Приштини данас је настављено суђење оптуженима за учешће у убиству лидера Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливера Ивановића. За учешће у овом убиству за различита кривична дела оптужено је… »
Оптужено шесторо Срба - прошли пут се изјаснили да нису криви: Настављено суђење за убиство Оливера Ивановића
Србија данас 30.08.2021
За учешће у овом убиству за различита кривична дела оптужено је шесторо Срба. У Основном суду у Приштини данас је настављено суђење оптуженима за учешће у убиству лидера Граданске иницијативе "Слобода, демократија, правда"… »
Вести дана »
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду: Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога
Данас пре 10 сатијош 4 повезане