Povezane vesti
Saslušana prva dva svedoka odbrane u slučaju ubistva Ivanovića, iskaz dao i sin
N1 Info 30.08.2021
„Porodica Olivera Ivanovića zaslužuje istinu i pravdu. Mi želimo da pravda bude sprovedena i da krivci budu kažnjeni. Sud će utvrditi ko su krivci, a ko nisu. Pridružujemo se krivičnom gonjenju“, kazao je Nikola Ivanović u procesu za ubistvo njegovog oca… »
Saslušanjem svedoka nastavljeno suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića
Nova 30.08.2021
U procesu za ubistvo Olivera Ivanovića počelo je ispitivanje svedoka pred tročlanim većem Osnovnog suda u Prištini, a po optužnici specijalnog tužilaštva, javio je RTS. Svedok tužilaštva Haki Nimani, iz sela Reka kod Kosovske Mitrovice, rekao je da je… »
"Oliver je primetio da nas neko prati": Taksista koji je vozio Ivanovića svedočio na suđenju za učestvovanje u ubistvu
Večernje novosti 30.08.2021
Foto Tanjug Kako je objasnio, dok ga je čekao na parkingu, prišla mu je jedna osoba. - Pitao me je ko sam i gde je otišao Ivanović. Moj odgovor je bio da sam taksista i da je on otišao u Kfor. Ta osoba je bila normalne visine oko 40 godina u vozilu marke… »
Miroslav Ivanović: Oliverova porodica ne očekuje previše od suđenja u Prištini
Danas 30.08.2021
Iako se u medijima naglašeno kvalifikuje kao suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića, ovo suđenje neće otkriti nalogodavce i izvršioce, ocenio je za portal Kossev.info brat Olivera Ivanovića, Miroslav Ivanović. Danas je u Osnovnom sudu u Prištini… »
U Prištini saslušanje svedoka u slučaju ubistva Olivera Ivanovića
N1 Info 30.08.2021
U procesu za ubistvo Olivera Ivanovića počelo je ispitivanje svedoka pred tročlanim većem Osnovnog suda u Prištini, a po optužnici specijalnog tužilaštva, javio je RTS. Svedok tužilaštva Haki Nimani, iz sela Reka kod Kosovske Mitrovice, rekao je da je… »
"Prišla mi je jedna osoba i pitala gde je otišao": Nastavljeno suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića, svedočio taksista koji ga…
Blic 30.08.2021
U Osnovnom sudu u Prištini danas je nastavljeno suđenje optuženima za učešće u ubistvu lidera Gradanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. Za učešće u ovom ubistvu za različita krivična dela optuženo je šestoro Srba - Nedeljko… »
Miroslav Ivanović o suđenju u Prištini: Ne sudi se ni ubici ni nalogodavcu
N1 Info 30.08.2021
Iako se u medijima naglašeno kvalifikuje kao suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića, ovo suđenje nije to, ocenio je za KoSSev Miroslav Ivanović, brat Olivera Ivanovića. Danas je u Osnovnom sudu u Prištini nastavljeno suđenje optuženima za učešće u ubistvu… »
Počelo saslušanje svedoka u slučaju ubistva Olivera Ivanovića
Danas 30.08.2021
U procesu za ubistvo Olivera Ivanovića počelo je ispitivanje svedoka pred tročlanim većem Osnovnog suda u Prištini, a po optužnici specijalnog tužilaštva. Svedok tužilaštva Haki Nimani, iz sela Reka kod Kosovske Mitrovice, rekao je da je poznavao Olivera… »
Nastavljeno suđenje za ubistvo Ivanovića, šestoro Srba na optuženičkoj klupi
Nova 30.08.2021
U Osnovnom sudu u Prištini danas je nastavljeno suđenje optuženima za učešće u ubistvu lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. Za učešće u ovom ubistvu za različita krivična dela optuženo je šestoro Srba – Nedeljko… »
Optuženo šestoro Srba - prošli put se izjasnili da nisu krivi: Nastavljeno suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića
Srbija danas 30.08.2021
Za učešće u ovom ubistvu za različita krivična dela optuženo je šestoro Srba. U Osnovnom sudu u Prištini danas je nastavljeno suđenje optuženima za učešće u ubistvu lidera Gradanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. Za učešće… »
Vesti dana »
"Došla žena da peva, oni je gađaju ledenicama" Vučić o napadu na Anu Bekutu: "Da ovde ide kuče ili mače, i da ga gađa neko, šta biste uradili" (video)
Blic pre 41 minutajoš 34 povezane
Sudije pozvale Skupštinu da odustane od razmatranja izmena pravosudnih zakona po hitnom postupku
Beta pre 11 minutajoš 48 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 15 satijoš 2 povezane