Povezane vesti
"Napadni, pljuni i udari!" Milanović odgovorio na optužbe Izetbegovića i Komšića
Večernje novosti 01.09.2021
Foto: EPA -Tu sam. Napadni, pljuni, udari. Postoji direktna pretnja da će BiH biti ono što nije bilo zamišljeno, ja na to neću pristati. Ja radim svoj posao i boriću se za hrvatske interese u BiH. Učim od starijih, gledam koje su greške bile pre mene -… »
Napadni, pljuni i udari Milanović odgovorio na napade Izetbegovića i Komšića
Alo 01.09.2021
Predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović odgovorio je na optužbe Željka Komšića i Bakira Izetbegovića da se dodvorava Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću. -Tu sam. Napadni, pljuni, udari. Direktna prijetnja da će BiH biti ono što nije bilo… »
Vesti dana »
Tramp otkrio plan za dan posle završetka rata na Bliskom istoku: Ponovo udario na saveznike iz NATO pakta
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 7 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 12 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 12 satijoš 2 povezane
Izvestiteljka UN: Genocid u Palestini sproveden uz međunarodnu zajednicu, naše vlade ga odobravaju
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih