Повезане вести

Пикси јасан: Португалци ме не занимају, само Србија, у Лисабон идемо по победу (видео)

Пикси јасан: Португалци ме не занимају, само Србија, у Лисабон идемо по победу (видео)

Хот спорт 02.09.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, могао је бити задовољан ониме што је синоћ видео од свог тима. Меч у Дебрецину против Катара послужио је као добра увертира „орловима“ пред наставак Мундијалских… »
Пикси: Задовољан сам, било је лепих акција и паметне игре (видео)

Пикси: Задовољан сам, било је лепих акција и паметне игре (видео)

Спортски журнал 02.09.2021
Као што сам и рекао пре меча, победа или било који резултат неће променити наша размишљања у односу на оно што се очекује против Луксембурга и Ирске, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси… »
Пикси после Катара: Било је лепих акција и паметне игре

Пикси после Катара: Било је лепих акција и паметне игре

Нова 02.09.2021
Као што сам и рекао пре меча, победа или било који резултат неће променити наша размишљања у односу на оно што се очекује против Луксембурга и Ирске, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси… »
Пиксија питали за кристијана и преокрет, он оштар: Апсолутно ме не занима, идемо у Лисабон да победимо!

Пиксија питали за кристијана и преокрет, он оштар: Апсолутно ме не занима, идемо у Лисабон да победимо!

Мондо 02.09.2021
Селектор Србије је био јако задовољан после победа над Катаром и најавио је добру игру у наредном периоду. Селектор Србије је био јако задовољан после победа над Катаром и најавио је добру игру у наредном периоду… »
Пикси: Не занимају ме Португалци, имали су среће, у Лисабон идемо да их добијемо

Пикси: Не занимају ме Португалци, имали су среће, у Лисабон идемо да их добијемо

Моззарт спорт 02.09.2021
„Радује ме паметна игра“, истиче селектор после победе над Катаром. После претходне две провере нација није била задовољна. Нити је имала разлога с обзиром на имена противника (реми са Јамајком, пораз од Јапана). Последњом би… »
Стојковић: Не занима ме преокрет Португала, ићи ћемо да га победимо

Стојковић: Не занима ме преокрет Португала, ићи ћемо да га победимо

Нова 02.09.2021
Драган Стојковић Пикси био је расположен након тријумфа Србије против Катара са 4:0 у пријатељском сусрету, а истакао је да је потпуно фокусиран на предстојеће дуеле са Луксембургом (4. септембар) и Републиком Ирском (7… »
Пикси о важности утакмице: "Резултат је добар за Катар"

Пикси о важности утакмице: "Резултат је добар за Катар"

Спортске.нет 02.09.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси верује да је његов тим могао и убедљивије да победи Катар у пријатељској утакмици од 4:0, те да је овај тријумф показатељ озбиљности екипе. Србија је имала… »

Вести дана »