Povezane vesti
Piksi jasan: Portugalci me ne zanimaju, samo Srbija, u Lisabon idemo po pobedu (video)
Hot sport 02.09.2021
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, mogao je biti zadovoljan onime što je sinoć video od svog tima. Meč u Debrecinu protiv Katara poslužio je kao dobra uvertira „orlovima“ pred nastavak Mundijalskih kvalifikacija, a… »
Piksi: Zadovoljan sam, bilo je lepih akcija i pametne igre (video)
Sportski žurnal 02.09.2021
Kao što sam i rekao pre meča, pobeda ili bilo koji rezultat neće promeniti naša razmišljanja u odnosu na ono što se očekuje protiv Luksemburga i Irske, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posle pobede u… »
Piksi posle Katara: Bilo je lepih akcija i pametne igre
Nova 02.09.2021
Kao što sam i rekao pre meča, pobeda ili bilo koji rezultat neće promeniti naša razmišljanja u odnosu na ono što se očekuje protiv Luksemburga i Irske, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posle pobede u… »
Piksija pitali za kristijana i preokret, on oštar: Apsolutno me ne zanima, idemo u Lisabon da pobedimo!
Mondo 02.09.2021
Selektor Srbije je bio jako zadovoljan posle pobeda nad Katarom i najavio je dobru igru u narednom periodu. Selektor Srbije je bio jako zadovoljan posle pobeda nad Katarom i najavio je dobru igru u narednom periodu. Reprezentacija Srbije savladala je… »
Piksi: Ne zanimaju me Portugalci, imali su sreće, u Lisabon idemo da ih dobijemo
Mozzart sport 02.09.2021
„Raduje me pametna igra“, ističe selektor posle pobede nad Katarom. Posle prethodne dve provere nacija nije bila zadovoljna. Niti je imala razloga s obzirom na imena protivnika (remi sa Jamajkom, poraz od Japana). Poslednjom bi morala da bude. Ne… »
Piksi o važnosti utakmice: "Rezultat je dobar za Katar"
Sportske.net 02.09.2021
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi veruje da je njegov tim mogao i ubedljivije da pobedi Katar u prijateljskoj utakmici od 4:0, te da je ovaj trijumf pokazatelj ozbiljnosti ekipe. Srbija je imala mnoštvo prilika uprkos… »
Stojković: Ne zanima me preokret Portugala, ići ćemo da ga pobedimo
Nova 02.09.2021
Dragan Stojković Piksi bio je raspoložen nakon trijumfa Srbije protiv Katara sa 4:0 u prijateljskom susretu, a istakao je da je potpuno fokusiran na predstojeće duele sa Luksemburgom (4. septembar) i Republikom Irskom (7. septembar). „Rezultat je… »
Vesti dana »
„Deca trpe pritiske, direktorka tvrdi da nastave ima“: Profesorka o stanju u Srednjoj medicinskoj u Subotici
N1 Info pre 1 satjoš 49 povezanih
Napad u Švedskoj: „Oko 10 mrtvih“ u pucnjavi u školi za odrasle
N1 Info pre 28 minutajoš 35 povezanih
Nis traži 90 dana od Amerike, a evo šta kažu Hrvati! Šef JANAF-a: Nikome nije u interesu da Srbija ostane bez nafte
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane