Povezane vesti
Ministar Rakić i šef Kancelarije EU na KiM: Razgovori o ulaganjima i trenutnoj situaciji na Kosmetu
Večernje novosti 02.09.2021
Foto D. Z. Ministar Rakić i šef Kancelarije EU na Kosovu saglasili su se tokom sastanka da su investicije jedan od najbitnijih činilaca za bolje uslove života i da je veoma značajno što će Evropska unija nastaviti sa ulaganjima na Severu Kosovu… »
Rakić pozvao međunarodnu zajednicu da podigne glas i suzbije nove incidente na KiM
RTS 02.09.2021
Ministar za zajednice i povratak u vladi privremenih institucija u Prištini Goran Rakić preneo je šefu Kancelarije Evropske unije Tomašu Sunjogu da međunarodne organizacije i institucije moraju snažnije da podignu glas protiv bezbednosnih incidenata na… »
Vesti dana »
Prvi presek glasanja! Ovi takmičari su ispali iz finala "Pinkovih zvezda": Njih 12 se bori za pobedu
Blic pre 46 minutajoš 22 povezane
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 6 satijoš 25 povezanih
"Imao sam keca iz geografije - ja nikada nisam čuo za njih" Rade Bogdanović nasmejao sve u studiju: Nemam ja pare za te egzotične destinacije
Kurir pre 26 minutajoš 87 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 10 satijoš 9 povezanih