Povezane vesti

Crnogorska Policija ćuti! Komite poturaju žene u prve redove, dolaze da provociraju monahe i verni narod (foto)

Crnogorska Policija ćuti! Komite poturaju žene u prve redove, dolaze da provociraju monahe i verni narod (foto)

Večernje novosti 03.09.2021
Foto: D.M. Simptomatično je da uglavnom poturaju žene u prve redove, kako su nam i monasi ranije rekli. Komite dolaze obučeni u zelene majice, sa likom Svetog Petra Cetinjskog i natpisom "Vakat je" - slične onima kakve su nedavno zaplenjene. Foto… »
Komite pretile monahu, a policajac mu napisao kaznu: Incident ispred Cetinjskog manastira pred najavljeni protest (foto/video)

Komite pretile monahu, a policajac mu napisao kaznu: Incident ispred Cetinjskog manastira pred najavljeni protest (foto/video)

Foto: D. M. Komunalna policija se izgovarala time da vozilo nije na spisku, dok je monah tvrdio suprotno. Ispred manastira je dozvoljeno parkiranje samo vozilima mitropolije i policije. Tu je i jedan "komita", koji je snimao incident, zbog čega su monasi… »
Cetinjski monasi u strahu: Ovo je samo uvertira, pored njih bi i manastir mogli da zapale!

Cetinjski monasi u strahu: Ovo je samo uvertira, pored njih bi i manastir mogli da zapale!

Foto: D. M. - Ovo je samo uvertira, ja mislim. Biće oko 1.300 policajaca u nedelju, ja ne znam kako misle da čuvaju sve. Preksinoć su slali žene da prave haos. Moraju i da zatvore sve prilaze prema Cetinju - rekao nam je jedan monah, koji je želeo da… »
Incident na Cetinju Komite pretile monahu, komunalna policija uradila nešto sramno

Incident na Cetinju Komite pretile monahu, komunalna policija uradila nešto sramno

Alo 03.09.2021
Ispred Cetinjskog manastira došlo je do incidenta nakon što je komunalna policija napisala kaznu monahu i vozilu mitropolije. Komunalna policija se izgovarala time da vozilo nije na spisku, dok je monah tvrdio suprotno. Tu je i jedan "komita", koji je… »

Vesti dana »