Повезане вести

Црногорска Полиција ћути! Комите потурају жене у прве редове, долазе да провоцирају монахе и верни народ (фото)

Црногорска Полиција ћути! Комите потурају жене у прве редове, долазе да провоцирају монахе и верни народ (фото)

Вечерње новости 03.09.2021
Фото: Д.М. Симптоматично је да углавном потурају жене у прве редове, како су нам и монаси раније рекли. Комите долазе обучени у зелене мајице, са ликом Светог Петра Цетињског и натписом "Вакат је" - сличне онима какве су недавно… »
Инцидент на Цетињу Комите претиле монаху, комунална полиција урадила нешто срамно

Инцидент на Цетињу Комите претиле монаху, комунална полиција урадила нешто срамно

Ало 03.09.2021
Испред Цетињског манастира дошло је до инцидента након што је комунална полиција написала казну монаху и возилу митрополије. Комунална полиција се изговарала тиме да возило није на списку, док је монах тврдио супротно. Ту је и… »
Цетињски монаси у страху: Ово је само увертира, поред њих би и манастир могли да запале!

Цетињски монаси у страху: Ово је само увертира, поред њих би и манастир могли да запале!

Фото: Д. М. - Ово је само увертира, ја мислим. Биће око 1.300 полицајаца у недељу, ја не знам како мисле да чувају све. Прексиноћ су слали жене да праве хаос. Морају и да затворе све прилазе према Цетињу - рекао нам је један… »
Комите претиле монаху, а полицајац му написао казну: Инцидент испред Цетињског манастира пред најављени протест (фото/видео)

Комите претиле монаху, а полицајац му написао казну: Инцидент испред Цетињског манастира пред најављени протест (фото/видео)

Фото: Д. М. Комунална полиција се изговарала тиме да возило није на списку, док је монах тврдио супротно. Испред манастира је дозвољено паркирање само возилима митрополије и полиције. Ту је и један "комита", који је снимао… »

Вести дана »