Повезане вести
Црногорска Полиција ћути! Комите потурају жене у прве редове, долазе да провоцирају монахе и верни народ (фото)
Вечерње новости 03.09.2021
Фото: Д.М. Симптоматично је да углавном потурају жене у прве редове, како су нам и монаси раније рекли. Комите долазе обучени у зелене мајице, са ликом Светог Петра Цетињског и натписом "Вакат је" - сличне онима какве су недавно… »
Инцидент на Цетињу Комите претиле монаху, комунална полиција урадила нешто срамно
Ало 03.09.2021
Испред Цетињског манастира дошло је до инцидента након што је комунална полиција написала казну монаху и возилу митрополије. Комунална полиција се изговарала тиме да возило није на списку, док је монах тврдио супротно. Ту је и… »
Цетињски монаси у страху: Ово је само увертира, поред њих би и манастир могли да запале!
Фото: Д. М. - Ово је само увертира, ја мислим. Биће око 1.300 полицајаца у недељу, ја не знам како мисле да чувају све. Прексиноћ су слали жене да праве хаос. Морају и да затворе све прилазе према Цетињу - рекао нам је један… »
Комите претиле монаху, а полицајац му написао казну: Инцидент испред Цетињског манастира пред најављени протест (фото/видео)
Фото: Д. М. Комунална полиција се изговарала тиме да возило није на списку, док је монах тврдио супротно. Испред манастира је дозвољено паркирање само возилима митрополије и полиције. Ту је и један "комита", који је снимао… »
Вести дана »
Једно лице приведено: Огласио се МУП после двоструког убиства код Бабушнице
Ало пре 4 сатијош 12 повезаних
Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна тешко повређена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти у блокади Медицинског факултета у Београду замолили Дијану Хрку да сачува своје здравље и прекине штрајк глађу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана