Povezane vesti
Crnogorska Policija ćuti! Komite poturaju žene u prve redove, dolaze da provociraju monahe i verni narod (foto)
Večernje novosti 03.09.2021
Foto: D.M. Simptomatično je da uglavnom poturaju žene u prve redove, kako su nam i monasi ranije rekli. Komite dolaze obučeni u zelene majice, sa likom Svetog Petra Cetinjskog i natpisom "Vakat je" - slične onima kakve su nedavno zaplenjene. Foto… »
Komite pretile monahu, a policajac mu napisao kaznu: Incident ispred Cetinjskog manastira pred najavljeni protest (foto/video)
Foto: D. M. Komunalna policija se izgovarala time da vozilo nije na spisku, dok je monah tvrdio suprotno. Ispred manastira je dozvoljeno parkiranje samo vozilima mitropolije i policije. Tu je i jedan "komita", koji je snimao incident, zbog čega su monasi… »
Cetinjski monasi u strahu: Ovo je samo uvertira, pored njih bi i manastir mogli da zapale!
Foto: D. M. - Ovo je samo uvertira, ja mislim. Biće oko 1.300 policajaca u nedelju, ja ne znam kako misle da čuvaju sve. Preksinoć su slali žene da prave haos. Moraju i da zatvore sve prilaze prema Cetinju - rekao nam je jedan monah, koji je želeo da… »
Incident na Cetinju Komite pretile monahu, komunalna policija uradila nešto sramno
Alo 03.09.2021
Ispred Cetinjskog manastira došlo je do incidenta nakon što je komunalna policija napisala kaznu monahu i vozilu mitropolije. Komunalna policija se izgovarala time da vozilo nije na spisku, dok je monah tvrdio suprotno. Tu je i jedan "komita", koji je… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane