Povezane vesti
Vođa navijača Zvezde Marko Vučković: Nisam na Cetinju, u Beogradu sam, tužiću sve koji su objavili laži o meni! (foto)
Alo 04.09.2021
Vođa navijača Crvene Zvezde Marko Vučković saopštio je da će svi mediji u Crnoj Gori koji su objavili da se on nalazi na Cetinju imati prilike da na sudu dokazuju svoje laži. Vučković je objavio fotografiju iz Beograda na Senjaku gde se danas… »
Vođa navijača zvezde marko Vučković: Nisam na Cetinju, u Beogradu sam i tužiću sve koji su objavili laži o meni!
Večernje novosti 04.09.2021
Foto: Instagram Vučković je objavio fotografiju iz Beograda na Senjaku gde se danas nalazi. Mediji bliski DPS-u objavili su da se Vučković nalazi od juče na Cetinju. - U Beogradu sam, poštujem i slušam stav svoje Srpske pravoslavne crkve i nikad ne… »
Vesti dana »
Uživo U ovim delovima Srbije padaće celu noć; Vozila proklizavaju, obustava saobraćaja do jutra FOTO/VIDEO
B92 pre 12 minutajoš 25 povezanih
Određen pritvor jednoj od uhapšenih povodom nesreće u Novom Sadu
Politika pre 59 minutajoš 137 povezanih
Premijer Srbije izjavio saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme: Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije! Izgubili smo iskrenog prijatelja
Kurir pre 42 minutajoš 98 povezanih
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 11 satijoš 43 povezane