Povezane vesti
"KO IH: J*be!" Odbojkašice gube finale EP, a selektor Terzić je pozvao tajm-aut i izgovorio nešto što će ući u legendu: Vi ste…
Sportal blic 04.09.2021
, a reči selektora Zorana Terzića će se dugo prepričavati. U poslednjem četvrtom setu, "gracije" su doživele neverovatan slom i ubedljivo poražene, a selektor je izgleda i predosetio šta će se desiti pa je svojim devojkama rekao nešto prelepo. Možda nije… »
"Vi ste meni najbolje na svetu": Selektor Zoran Terzić okupio odbojkašice, o njegovom govoru će se pričati (video)
Večernje novosti 04.09.2021
Foto: Printskrin/Twitter/@PKamiondzija Naime, tokom četvrtog seta Italija je vodila sa 12:5, kada je trener naših odbojkašaca pozvao tajm-aut. - Ekipa... I kad se pobeđuje i kad se gubi - počeo je Terzić govor, a onda je usledio šou. - Vi ste meni… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Tuča u Boru, napad u Bajinoj Bašti i sumnja na kupovinu glasova: Policija i ljudi sa bedževima sa slovom "ć" uz SNS funkcionere u Kuli
Nova pre 8 minutajoš 140 povezanih
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 35 povezanih
(Video) Jeziv udes Bermana u Japanu srećom bez posledica: "Srećan sam što mogu da vam javim da je sve okej, zaista mi je žao što se ovo dogodilo, izvinjavam se timu"
Dnevnik pre 48 minutajoš 29 povezanih
Borko Stefanović pisao evropskim institucijama o incidentima na lokalnim izborima
Beta pre 23 minutajoš 16 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran napao fabrike u UAE i Bahreinu, Pentagon sprema kopnenu operaciju
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih