Povezane vesti
Otac ga gađao ciglom, on ga ubio sekirom: "Često je dolazila policija, svađe su se pogoršale kada se Aleksandar vratio sa rada…
Blic 05.09.2021
Aleksandar B. (32) iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je u dvorištu porodične kuće sekirom ubio oca Đorđa (68). Nesrećni čovek preminuo je na licu mesta od teških povreda glave, a Aleksandar je odmah priveden. Tragedija se dogodila u petak oko 16.45… »
"Udari me da te ubijem": Porodica osumnjičenog za ubistvo oca živela u neprekidnom strahu
Večernje novosti 04.09.2021
Foto: I.Mitić Višegodišnje nasilje u ovoj porodici dobilo je tragičan epilog, a konkretnog povoda, prema rečima ukućana, nije ni bilo. - Od pre tri godine, kada se vratio sa rada u Slovačkoj, sve mu je smetalo, a najviše otac i ja. Jednostavno nas je… »
Vesti dana »
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
Šabić: Tragikomična odluka skupštinskog Odbora o izboru članova REM-a, ni vlast ne zna šta će dalje
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Dmitrijev: Evropska unija postala strateški ranjiva zbog odbacivanja ruskog gasa
NIN pre 1 satjoš 84 povezane
Oglasio se direktor MOL-a: Potpisan okvirni sporazum o preuzimanju većinskog vlasništva u srpskom NIS-u
Euronews pre 4 minutajoš 24 povezane