Povezane vesti
Otac ga gađao ciglom, on ga ubio sekirom: "Često je dolazila policija, svađe su se pogoršale kada se Aleksandar vratio sa rada…
Blic 05.09.2021
Aleksandar B. (32) iz Leskovca uhapšen je zbog sumnje da je u dvorištu porodične kuće sekirom ubio oca Đorđa (68). Nesrećni čovek preminuo je na licu mesta od teških povreda glave, a Aleksandar je odmah priveden. Tragedija se dogodila u petak oko 16.45… »
"Udari me da te ubijem": Porodica osumnjičenog za ubistvo oca živela u neprekidnom strahu
Večernje novosti 04.09.2021
Foto: I.Mitić Višegodišnje nasilje u ovoj porodici dobilo je tragičan epilog, a konkretnog povoda, prema rečima ukućana, nije ni bilo. - Od pre tri godine, kada se vratio sa rada u Slovačkoj, sve mu je smetalo, a najviše otac i ja. Jednostavno nas je… »
Vesti dana »
SUZANA JOVANOVIĆ SE RASPLAKALA NA BINI: Rukom pokrila lice, slomile je emocije jer zna da bi Saša Popović bio najponosniji!
Svet & Skandal pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 4 satijoš 24 povezane
Ovo su nove cene goriva: Jedan derivat od danas skuplji, evo koliko ćemo plaćati za litar narednih sedam dana
Dnevnik pre 1 danjoš 34 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Pravo u centar pre 6 satijoš 18 povezanih