Povezane vesti
Da li je Vučić ipak odlučio da se kandiduje za predsednika?
Danas 05.09.2021
Iako lider opozicione Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nije siguran da će se predsednik SNS Aleksandar Vučić kandidovati za predsednika Srbije, politikolog Boban Stojanović ali i izvori Danasa među naprednjacima kažu da je Vučić ipak… »
Vučić: Izbori 3. ili 17. aprila, još ne znam da li ću se kandidovati
Radio 021 05.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će predsednički, parlamentarni i izbori za odbornike u Skupštini grada Beograda biti održani 3. ili 17. aprila sledeće godine. On je rekao i da "još ne zna da li će se ponovo kandidovati za… »
Vučić: Izbori 3. ili 17. aprila, još ne znam da li ću se kandidovati
Nova 05.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će predsednički, parlamentarni i izbori za odbornike u Skupštini grada Beograda biti održani 3. ili 17. aprila sledeće godine, i da on još ne zna da li će se ponovo kandidovati za… »
Vučić: Neću završiti na smetlištu istorije, kao moji prethodnici
Danas 05.09.2021
Iza mene je ostao politički testament i nasleđe. Neću završti na smetlištu istorije kao što su mnogi od mojih predhodnika završili, kazao je Aleksandar Vučić, predsednik SNS koji obavlja i funkciju predsednika Srbije. On je gostujući na… »
Dubravka Stojanović: Vučić zvući kao da namerava da bude doživotni predsdnik
Danas 05.09.2021
Istoričarka Dubravka Stojanović za Danas kaže da se nada da će istoričari u slobodnoj Srbiji odlučivati o tome hoće li Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, otići na smetlište istorije, a ne on. Vučić je gostujući na televiziji Prva naveo da… »
Vučić: Još nisam odlučio o kandidaturi za predsedničke izbore
RTV 05.09.2021
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikakvu odluku po pitanju kandidature za predsedničke izbore naredne godine, ali da je stav stranke koju vodi da se kandiduju ljudi koji su u stanju da pobede. Vučić je za TV Prva, na pitanje… »
"Izbori 3.: Ili 17. Aprila" Vučić o izlasku na birališta: "Sigurno neće biti 10. aprila, zna se šta predstavlja taj…
Blic 05.09.2021
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će predstojeći izbori biti održani 3. ili 17. aprila 2022, a da nikako nije moguće da se održe 10. aprila, na dan stvaranja NDH. - Ne mogu 10. aprila, zna se šta predstavlja taj dan, pošto je dan stvaranja… »
Predsednik Srbije: Izbori 3. ili 17. aprila, ne mogu da budu 10. jer je tada proglašena NDH! Nisam doneo odluku o kandidaturi
Kurir 05.09.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je tokom jutrošnjeg TV gostovanja kada će biti održani izbori u Srbiji. - Biće 3. ili 17. aprila, ne mogu da budu održani 10. jer je tada proglašena NDH... - rekao je predsednik Vučić. - Nisam… »
Vučić: Izbori 3. ili 17. aprila
Večernje novosti 05.09.2021
Foto: Printskrin/TV Prva - Biće 3. ili 17. aprila, ne mogu da budu održani 10. jer je tada proglašena NDH... - rekao je predsednik Vučić.… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana