Повезане вести

Да ли је Вучић ипак одлучио да се кандидује за председника?

Да ли је Вучић ипак одлучио да се кандидује за председника?

Данас 05.09.2021
Иако лидер опозиционе Странке слободе и правде Драган Ђилас није сигуран да ће се председник СНС Александар Вучић кандидовати за председника Србије, политиколог Бобан Стојановић али и извори Данаса међу напредњацима кажу да је… »
Вучић: Избори 3. или 17. априла, још не знам да ли ћу се кандидовати

Радио 021 05.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће председнички, парламентарни и избори за одборнике у Скупштини града Београда бити одржани 3. или 17. априла следеће године. Он је рекао и да "још не зна да ли ће се поново… »

Нова 05.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће председнички, парламентарни и избори за одборнике у Скупштини града Београда бити одржани 3. или 17. априла следеће године, и да он још не зна да ли ће се поново… »
Дубравка Стојановић: Вучић звући као да намерава да буде доживотни предсдник

Дубравка Стојановић: Вучић звући као да намерава да буде доживотни предсдник

Данас 05.09.2021
Историчарка Дубравка Стојановић за Данас каже да се нада да ће историчари у слободној Србији одлучивати о томе хоће ли Александар Вучић, председник Србије, отићи на сметлиште историје, а не он. Вучић је гостујући на телевизији… »
Вучић: Нећу завршити на сметлишту историје, као моји претходници

Вучић: Нећу завршити на сметлишту историје, као моји претходници

Данас 05.09.2021
Иза мене је остао политички тестамент и наслеђе. Нећу завршти на сметлишту историје као што су многи од мојих предходника завршили, казао је Александар Вучић, председник СНС који обавља и функцију председника Србије. Он је… »
Вучић: Још нисам одлучио о кандидатури за председничке изборе

Вучић: Још нисам одлучио о кандидатури за председничке изборе

РТВ 05.09.2021
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић изјавио је данас да никакву одлуку по питању кандидатуре за председничке изборе наредне године, али да је став странке коју води да се кандидују људи који су у стању да победе. Вучић је за… »
"Избори 3.: Или 17. Априла" Вучић о изласку на биралишта: "Сигурно неће бити 10. априла, зна се шта представља тај датум..."…

"Избори 3.: Или 17. Априла" Вучић о изласку на биралишта: "Сигурно неће бити 10. априла, зна се шта представља тај датум..."…

Блиц 05.09.2021
Председник Александар Вучић рекао је да ће предстојећи избори бити одржани 3. или 17. априла 2022, а да никако није могуће да се одрже 10. априла, на дан стварања НДХ. - Не могу 10. априла, зна се шта представља тај дан, пошто… »
Председник Србије: Избори 3. или 17. априла, не могу да буду 10. јер је тада проглашена НДХ! Нисам донео одлуку о кандидатури

Председник Србије: Избори 3. или 17. априла, не могу да буду 10. јер је тада проглашена НДХ! Нисам донео одлуку о кандидатури

Курир 05.09.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је током јутрошњег ТВ гостовања када ће бити одржани избори у Србији. - Биће 3. или 17. априла, не могу да буду одржани 10. јер је тада проглашена НДХ... - рекао је председник… »
Вучић: Избори 3. или 17. априла

Вучић: Избори 3. или 17. априла

Вечерње новости 05.09.2021
Фото: Принтскрин/ТВ Прва - Биће 3. или 17. априла, не могу да буду одржани 10. јер је тада проглашена НДХ... - рекао је председник Вучић.… »

Вести дана »