Povezane vesti

Darko i ja smo Posle njegove svirke završili u krevetu: Miljana šokirala - Nismo spavali, Barbara mu poslala 100 poruka!

Darko i ja smo Posle njegove svirke završili u krevetu: Miljana šokirala - Nismo spavali, Barbara mu poslala 100 poruka!

Mondo 06.09.2021
Miljani Kulić se ne sviđa nova devojka folk pevača. Miljani Kulić se ne sviđa nova devojka folk pevača Miljana Kulić napravila je haos pred ulazak u Zadrugu! Ubrzo pošto se pojavila u studiju u Šimanovcima, šokirala je okupljene novinare pričom… »
Miljana Kulić pre ulaska u studio nasmejala sve do suza Napreskala ovo na noge, sve se slivalo, a ona ponosno pozirala! (kurir…

Miljana Kulić pre ulaska u studio nasmejala sve do suza Napreskala ovo na noge, sve se slivalo, a ona ponosno pozirala! (kurir…

Kurir 06.09.2021
Miljana Kulić ušla u u poslednju sezoni rijaliti programa "Zadruga 5", a niko nije primetio šta je Kulićka radila pre ulaska u studio. Naime, Miljana je pred kamerama prskala sprej za samopotamnjivanje, a mnoge je to nasmejalo. Kulićka nije mogla da… »
Stanija ušla u rijaliti, A njen dečko sve vreme Bio uz nju! Marko otkrio sve o njihovom odnosu, spomenuo i Tomovića i…

Stanija ušla u rijaliti, A njen dečko sve vreme Bio uz nju! Marko otkrio sve o njihovom odnosu, spomenuo i Tomovića i…

Kurir 06.09.2021
Stanija Dobrojević je ušla u petu sezonu rijaliti programa "Zadruga", a njen dečko Marko Marković je istakao koliko joj veruje. "Ako izuzmemo njenu Ameriku i kada ide tamo, ovo je prvi put da smo ovde u Srbiji razdvojeni", rekao je Marko, a onda… »
Stanija otkrila na koliko je ušla u Zadrugu: Neće biti sve vreme u Beloj kući, pa progovorila o zaljubljivanju

Stanija otkrila na koliko je ušla u Zadrugu: Neće biti sve vreme u Beloj kući, pa progovorila o zaljubljivanju

Kurir 06.09.2021
Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević ulazi u "Zadrugu 5" i to sa svojom kucom. - Teško da može da mi se desi da se zaljubim u nekoga, jer ulazim na kratak vremenski period, na mesec dana, a i zato što imam dečka... Verovatno će tamo… »
Miljana Kulić na kvarno uzela telefon: Odmah nazvala njega i kukala mu nasav glas (foto)

Miljana Kulić na kvarno uzela telefon: Odmah nazvala njega i kukala mu nasav glas (foto)

Kurir 06.09.2021
Miljana Kulić veoma je nervozna što ulazi u Zadrugu i već je prekršila pravilo. Naime, na kvarno je došla do telefona i najverovatnije odmah nazvala Lazara Čolića Zolu. "Ja još čekam da uđem, šta radis ti? Aha, a jel ušao Car ili je u studiju… »
Ljuba Pantović otkrila detalje ugovora svoje ćerke! Evo koje je uslove tražila Aleksandra Subotić za ulazak u Zadrugu 5!

Ljuba Pantović otkrila detalje ugovora svoje ćerke! Evo koje je uslove tražila Aleksandra Subotić za ulazak u Zadrugu 5!

Kurir 06.09.2021
Aleksandra Subotić ušla je u Zadrugu 5, a njena mama Ljuba Pantović otkrila je koje je to uslove njena ćerka tražila za ulazak u rijaliti. - Svi znamo da ne sme da se priča o ugovorima, taj njen ugovor je poseban i drugačiji, zato što je ona… »
"Bila sam posle nastupa sa darkom lazićem: - bili smo u sobi" Miljana Kulić sve priznala pred ulazak u "Zadrugu 5": "Kada me…

"Bila sam posle nastupa sa darkom lazićem: - bili smo u sobi" Miljana Kulić sve priznala pred ulazak u "Zadrugu 5": "Kada me…

Blic 06.09.2021
Miljana Kulić ulazi večeras i u "Zadrugu 5". Ipak, Miljana ne bi bila Miljana da nije otkrila neku pikanteriju iz svog života, a ovog puta glavna tema bio je pevač Darko Lazić. Naime, Miljana je prvo rekla šta bi bilo ako bi njen bivši dečko… »
Ne ulazi mi se, imam velike probleme! Miljana Kulić nestrpljiva pred rijaliti, plakala što se rastaje od sina Željka!

Ne ulazi mi se, imam velike probleme! Miljana Kulić nestrpljiva pred rijaliti, plakala što se rastaje od sina Željka!

Kurir 06.09.2021
Miljana Kulić nestrpljiva je pred ulazak u peti rijaliti, a otkrila je da li ima tremu. Kulićeva je nadogradila kosu i pojavila se u zelenoj haljini. "Ubijam dosadu, čekaću ko zna do kad. Nažalost, ja sam zvezda. Iskreno, imam velike probleme, ne… »
On će biti najveći zavodnik! Trenirao sa Rodžerom Federerom, a ova učesnica je već pala na njegov šarm (foto)

On će biti najveći zavodnik! Trenirao sa Rodžerom Federerom, a ova učesnica je već pala na njegov šarm (foto)

Kurir 06.09.2021
Marko Omakčić još nije ušao u Zadrugu 5, a već je "zapao za oko" mnogim zadrugarkama, a šokirao izjavom. Marko je izjavio da je trenirao sa Rodžerom Federerom i sve u bekstejdžu ostavio u šoku. Budući zadrugar se već združio sa Matejom… »
(Video) Lažni brat Darka Lazića priznao sve: "To je i njemu reklama": Nećete verovati kako se vadio

(Video) Lažni brat Darka Lazića priznao sve: "To je i njemu reklama": Nećete verovati kako se vadio

Blic 06.09.2021
Davor Lazić pred ulazak u rijaliti program "Zadruga 5", predstavio se kao polubrat folkera Darka Lazića, nakon čega je pevač demantovao da ima brata sa strane pokojnog oca. Davor je sada za "Blic" otkrio zbog čega je lagao. - Interni dogovor između… »

Vesti dana »