Povezane vesti
Ustoličen sa pancirom? Mitropolit Joanikije izneo istinu o svetom činu
Alo 06.09.2021
Mitropolit Joanikije je danas u Cetinjskom manastiru. Nasmejan i dobro raspoložen, mitropolit Joanikije je primao skromne poklone od monaštva koje je došlo da se pozdravi sa njim. - Lažu da sam se sa pancirom ustoličavao - rekao je kroz smeh… »
Lažu da sam se sa pancirom ustoličavao: Mitropolit Joanikije dobro raspoložen, druži se sa monasima u Cetinjskom manastiru
Kurir 06.09.2021
Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije poručio je da se juče nije ustoličio sa pancirom. "Lažu da sam se sa pancirom ustoličavao", rekao je kroz smeh mitropolit Joanikije Novostima. Joanikije je, dobro raspoložen i nasmejan, razgovarao sa… »
Lažu da sam se sa pancirom ustoličavao: "Novosti" sa mitropolitom Joanikijem na Cetinju (foto)
Večernje novosti 06.09.2021
Foto: D. Milovanović Nasmejan i dobro raspoložen, mitropolit je primao skromne poklone od monaštva koje je došlo da se pozdravi sa njim. - Lažu da sam se sa pancirom ustoličavao - rekao je kroz smeh mitropolit Joanikije novinarima "Novosti". Foto… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 6 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 6 satijoš 2 povezane