Povezane vesti
Zaustavio celu autokomandu: Bahati vozač parkirao automobil na sred kružnog toka, iza njega ostao blokiran saobraćaj (video)
Večernje novosti 07.09.2021
FOTO: printskrin instagram / moj_beo_grad Iako njihovi postupci postaju vidljiviji velikom broju ljudi zahvaljujući društvenim mrežama, oni ne mare za to. Najnoviji slučaj snimljen je danas na Autokomandi. Vozač automobila je svoj automobil parkirao na… »
Bahato na kvadrat, snimak sa autokomande gleda se u neverici: Parkirao kola nasred šina, zaustavio tramvaj i još se buni…
Kurir 07.09.2021
BEOGRAD - Bahatosti pojedinih vozača nema kraja tako da snimak koji je danas nastao na Autokomandi može slobodno da se zavede pod "verovali ili ne". View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) Em je prekršaj, em je stao… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Uhapšen diler iz okoline Žablja: Policija mu u kući pronašla drogu, vagicu i veliku sumu novca
Mondo pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić o sastanku sa Meloni: Niko nije ni pomenuo reč NATO, ostajemo vojno neutralni
Beta pre 1 satjoš 179 povezanih