Povezane vesti
Afera između marijane Zonjić i Lukasa drma estradu, a sada se oglasila sonja Da li si realna?
Alo 09.09.2021
Aktuelna zadrugarka Marijana Zonjić otkrila je da je bila intimna sa Acom lukasom, što je folekr oštro demantovao. Marijana je odmah na početku "Zadruge 5" otkrila sve o svojim odnosima s Lukasom: Alo! Nina Denda - Ja sam celu noć ostala kod Lukasa… »
Marijana progovorila o odnosima s Lukasom, sada se oglasio njen bivši Igor Iks se osvrnuo na ovu priču!
Alo 09.09.2021
Bivša zadrugarka Marijana Zonjić, sada je ponovo u najpopularnijem rijalitiju na Balkanu, ali je ovoga puta u samom startu digla veliku prašinu kada je javnosti otkrila da je imala odnose sa Acom Lukasom. Njenu izjavu je demantovao pevač, ali se… »
Vesti dana »

Protest "Vostani Serbije" i u Beogradu: Studenti u nedelju blokiraju Brankov most i Gazelu
Radio 021 pre 1 satjoš 44 povezane

Izveštaj: Rokovi za renoviranje Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

Pari Sen Žermen obrukao Inter, 5:0 u finalu: Dominacija kakva nije viđena u istoriji Lige šampiona
Mondo pre 46 minutajoš 48 povezanih

Napadnuti demonstranti u Bačkom Petrovcu na izborima za predsednika Matice slovačke
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 16 povezanih

Dezire ispunio želju: Pari Sen-Žermen je fudbalski vladar Evrope
BBC News pre 16 minutajoš 108 povezanih