Povezane vesti
Špijunka - Kosta drag gost: Goran Vesić ugostio dečaka koji prati svaki njehov TV nastup
Večernje novosti 11.09.2021
Foto: Printscreen NJegov otac kontaktirao je sa Vesićem preko "Instagrama" i rekao da Kosta prati svaki nastup na televiziji zamenika gradonačelnika. Vesić ga je počastio specijalitetom Starog dvora, kraljevskim palačinkama, a mališan je na poklon dobio… »
Ovo je mali Kosta, vesićev najveći fan: Prati svaki njegov nastup na TV pa mu došao u goste! Vesić mu seckao palačinke (video)…
Kurir 11.09.2021
BEOGRAD - Danas mi je u gostima bio dečak Kosta. Njegov otac, koji me kontaktirao preko Instagrama, kaže da Kosta prati svaki moj nastup na televiziji, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu. On je otkrio da je… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno i bez padavina, najtoplije do 26,3 stepena
Pravo u centar pre 3 satajoš 25 povezanih
Odbornica Kreni-promeni dala izjavu u policiji: Institucije da se prema svim građanima odnose isto, tako i prema Šapiću
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 21 povezana
Kopilot nožem izbo pilota na letu od Dubaija ka Tel Avivu, avion vanredno sleteo u Saudijsku Arabiju
Beta pre 0 minutajoš 36 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Pet osoba poginulo u ruskim napadima; Merc: Rusija će platiti cenu ako nastavi rat
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih
Danas ističe nekoliko ključnih rokova: NIS čeka OFAC, MOL i gas
Bloomberg Adria pre 50 minutajoš 18 povezanih