Povezane vesti
"Komite" guraju decu u prve redove! Morbidne fotografije sa Cetinja, pogledajte kako iskorišćavaju mališane (Foto)
Večernje novosti 12.09.2021
Foto: D. Milovanović/Privatna arhiva Na njihovim majicama piše: "Pucaj! Ne možeš mi ništa, ja sam šćer Crne Gore, mene metak neće", kao i "Meni pancir ne treba, ja imam crnogorsko srce." Foto: Fejsbuk Podsećamo, osim dece, komite su tokom nereda koje su… »
Gde će vam duša? Komite guraju decu u prve redove, bedno iskorišćavanje mališana!
Alo 12.09.2021
Bizarni i morbidni natpisi na majicama dvoje mališana osvanuli su na društvenim mrežama, uoči današnjeg skupa komita na Dvorskom trgu na Cetinju. Na njihovim majicama piše: "Pucaj! Ne možeš mi ništa, ja sam šćer Crne Gore, mene metak neće", kao i "Meni… »
Vesti dana »

Putin krivi Ukrajinu za nedostatak napretka u pregovorima o primirju
Slobodna Evropa pre 12 minutajoš 29 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 217 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 93 povezane

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 3 satajoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih