Повезане вести

Ђоковић - Медведев 0:3

Ђоковић - Медведев 0:3

Политика 13.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поражен је у финалу Ју-Ес опена од руског тенисера Данила Медведева са 3:0 у сетовима (4:6, 4:6, 2:6). Новак је тако пропустио шансу да постане тек други тенисер у историји спорта који је… »
Гранд слем остаје недостижан, Медведев зауставио Ђоковића на последњем кораку

Гранд слем остаје недостижан, Медведев зауставио Ђоковића на последњем кораку

Глас Америке 13.09.2021
ЊУЈОРК — Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да освоји и четврти гранд слем трофеј ове сезоне и тако постане тек други мушкарац, који је у такозваној "опен ери" (од 1968. године), у истој години тријумфовао у… »
Медведев се поклонио Новаку: “Ово никада нисам рекао, за мене си најбољи играч у историји тениса!” (ВИДЕО)

Медведев се поклонио Новаку: “Ово никада нисам рекао, за мене си најбољи играч у историји тениса!” (ВИДЕО)

Вести онлине 13.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поражен је са 3:0 (6:4, 6:4, 6:4) у великом финалу УС опена од Данила Медведева. После меча, Данил Медведев је истако да је јако нервозан после освајања првог гренд слема у каријери, и… »
Новак у сузама поручио: “Додирнули сте моју душу, овако се никада нисам осећао у Њујорку!” (ВИДЕО)

Новак у сузама поручио: “Додирнули сте моју душу, овако се никада нисам осећао у Њујорку!” (ВИДЕО)

Вести онлине 13.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ðоковић није успео да освоји рекордну 21. грен слем титулу, пошто је вечерас у финалу УС Опена поражен од Руса Данила Медведева 6:4, 6:4, 6:4. Ђоковићева тениска историја је тако одложена, а Новак је… »
Цео стадион навија и кличе Новаку, он плаче и игра тенис! Експлозија емоција на Артур Ешу! (ВИДЕО)

Цео стадион навија и кличе Новаку, он плаче и игра тенис! Експлозија емоција на Артур Ешу! (ВИДЕО)

Вести онлине 13.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поражен је са 3:0 (6:4, 6:4, 6:4) у великом финалу УС опена од Данила Медведева, али је стадион био на његовој страни и навијао за њега, што често није био случај током турнира. Цео Артур Еш… »
Медведев зауставио Ђоковића у финалу УС опена

Медведев зауставио Ђоковића у финалу УС опена

Дневник 13.09.2021
Најбољи тенисер на свету Новак Ђоковић није успео да освоји сва четири гренд слема у сезони. У томе га је спречио Рус Данил Медведев који је у финалу УС опена био бољи. Наиме, Медведев је славио са 3:0, по стовима 6:4, 6:4… »
Александра Крунић после преокрета до главног жреба у Порторожу

Александра Крунић после преокрета до главног жреба у Порторожу

Спортске.нет 13.09.2021
Српска тенисерка Александра Крунић пласирала се у главни жреб турнира у Порторожу. Крунићева је у последњем колу квалификација славила против Сузан Бендеки резултатом 2:1, по сетовима 2:6, 6:1, 6:3. Александра је после нешто… »
Играће у главном жребу: Александра Крунић се пласирала у главни жреб турнира у Порторожу

Играће у главном жребу: Александра Крунић се пласирала у главни жреб турнира у Порторожу

Вечерње новости 13.09.2021
ФОТО Тениски савез Србије Није меч добро почео по 176. тенисерку света, од четири сервис гема у првом сету изгубила је три. Ипак, Крунићева је подигла ниво игра у наставку меча, убедљиво је добила други сет и одвела меч у трећи… »
4 Главна разлога за Новаков пораз: Стао је на корак од историје, али ево зашто има право на то

4 Главна разлога за Новаков пораз: Стао је на корак од историје, али ево зашто има право на то

Спортал блиц 13.09.2021
Новак је био на корак од звезда, а последњи степеник до календарског слема испоставио се као превелика препрека. Данил Медведев одиграо је меч живота, показао да је с правом светски број 2 и распршио снове српског тенисера који… »
Бекер прешао на страну руса: Ђоковић није био ментално у стању да контролише емоције, Медведев је најбољи

Бекер прешао на страну руса: Ђоковић није био ментално у стању да контролише емоције, Медведев је најбољи

Фото АП Немац је истакао да је руски тенисер био најбољи играч у Њујорку. – Данил Медведев је заслужио победу на турниру. Био је најбољи играч у ове две недеље и изгубио је само један сет укупно на путу до свог првог гренд… »
Тим саосећа са Новаком: Последњу размену је играо у сузама, притисак је био нехуман

Тим саосећа са Новаком: Последњу размену је играо у сузама, притисак је био нехуман

Моззарт спорт 13.09.2021
“Свашта се нагомилало у њему током претходних месеци”, каже Аустријанац. Један од најбољих тенисера света и прошлогодишњи победник УС опена Доминик Тим саосећао је са Новаком Ђоковићем након пораза српског аса у финалу… »
(Видео): Ово ломи срце, није могао да издржи! Новак Ђоковић обуздавао емоције, па устао и отишао - погледајте како је Ноле…

(Видео): Ово ломи срце, није могао да издржи! Новак Ђоковић обуздавао емоције, па устао и отишао - погледајте како је Ноле…

Спортал блиц 13.09.2021
није успео да оствари историјски подвиг и освоји четири гренд слема у једној години, а пораз од Данила Медведева му је изузетно тешко пао. Новак се расплакао још током меча, када је заронио главу у пешкир, затим је једва… »
Ђоковић мора да плати казну због понашања у финалу

Ђоковић мора да плати казну због понашања у финалу

Нова 13.09.2021
Организатори последњег гренд слема у сезони донели су одлуку да казне Новака Ђоковића новчано након финалног меча. Српски тенисер је поражен у три сета од Данила Медведева и тако је пропустио прилику да испише тениску историју… »
Данил: Дефинитивно је слађе овако, али ми је жао Новака

Данил: Дефинитивно је слађе овако, али ми је жао Новака

Н1 Инфо 13.09.2021
Данил Медведев је освојио први Гренд слем у каријери. Добио је у финалу Новака Ђоковића и то убедљивом игром и захваљујући невероватним сервисима. Рус је после меча рекао да му је жао Нолета, а новинари су још једном на… »
Изненађујућа одлука организатора: Новак новчано кажњен због неспортског понашања у финалу УС опена

Изненађујућа одлука организатора: Новак новчано кажњен због неспортског понашања у финалу УС опена

Вести онлине 13.09.2021
Није Новак Ђоковић могао да дође до календарског слема и тако дође до историјског подвига. Након победа на Аустралијан опену, Ролан Гаросу и Вимблдону, као препрека у великом финалу УС опена испречио му се Данил Медведев. Било је… »
УС Опен, једини гренд слем који се отима великој тројци и шесто изгубљено финале за Новака

УС Опен, једини гренд слем који се отима великој тројци и шесто изгубљено финале за Новака

Моззарт спорт 13.09.2021
Ђоковић у Њујорку изгубио више финала но на преостала три гренд слема заједно. Федерер без трофеја од 2008, у последњих 10 година, седам шампиона. Беше прво сурова доминација Роџера Федерера и његових 12 гренд слем трофеја од… »
Казна Ђоковићу за ломљење рекета 5.000 долара

Казна Ђоковићу за ломљење рекета 5.000 долара

РТС 13.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ðоковић кажњен је са 5.000 долара због неспортског понашања током финала Ју Ес Опена против Руса Данила Медведева, преносе амерички медији. Како се наводи,Ђоковића су организатори новчано кажнили… »
Ђоковић: Наставак сезоне? Не знам да ли ћу играти било где

Ђоковић: Наставак сезоне? Не знам да ли ћу играти било где

Н1 Инфо 13.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да нема план за завршницу сезоне, те да није сигуран где ће још играти после УС Опена. Србин је максималним резултатом поражен у финалу турнира у Њујорку од Данила Медведева, па је… »
Медведев: Новаче ти си за мене најбољи играч у историји тениса, свих времена

Медведев: Новаче ти си за мене најбољи играч у историји тениса, свих времена

Спортски журнал 13.09.2021
Медведев је у трећем гренд слем финалу освојио први трофеј. Пре две године у Њујорку је изгубио од Рафаела Надала у пет сетова. Он се извинио Ђоковићу јер га је спречио да оствари историјски успех. "Први пут сам оволико нервозан… »
Појавио се снимак када се Новак расплакао и напустио конференцију ВИДЕО

Појавио се снимак када се Новак расплакао и напустио конференцију ВИДЕО

Нова 13.09.2021
Новак Ђоковић није успео да оствари историјски подвиг и освоји четири гренд слема у једној години, а пораз од Данила Медведева му је изузетно тешко пао. Новак се прво расплакао одмах по завршетку меча, када је заронио главу у… »
О овоме нико не прича! На УС опену постоји посебна традиција - Американац једном фотком открио о чему се ради

О овоме нико не прича! На УС опену постоји посебна традиција - Американац једном фотком открио о чему се ради

Мондо 13.09.2021
Бивши амерички тенисер Енди Родик открио занимљиву традицију. Бивши амерички тенисер Енди Родик открио занимљиву традицију. Овогодишњи УС опен је завршен. Нови шампион је Данил Медведев. Руски играч је у мечу за трофеј… »
Ђоковић заплакао после пораза: Додирнули сте ми душу

Ђоковић заплакао после пораза: Додирнули сте ми душу

Политика 13.09.2021
ЊУЈОРК – Нисам добио меч, али срце ми је испуњено срећом, најсрећнији сам човек на свету јер сте учинили да се осећам посебно, рекао је српски тенисер Новак Ђоковић после пораза од Данила Медведева у финалу УС опена и овација… »
Ђоковић: Тежак пораз, али морам да будем задовољан годином (ВИДЕО)

Ђоковић: Тежак пораз, али морам да будем задовољан годином (ВИДЕО)

Бета 13.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Дјоковић рекао је да је у финалу Отвореног првенства САД био испод свог нивоа, да је Данил Медведев заслужио трофеј и истакао да и поред пораза мора да буде задовољан овом годином. "Много је… »
Ðоковић заплакао после пораза: Додирнули сте ми душу

Ðоковић заплакао после пораза: Додирнули сте ми душу

Прва 13.09.2021
Нисам добио меч, али срце ми је испуњено срећом, најсрећнији сам човек на свету јер сте учинили да се осећам посебно, рекао је српски тенисер Новак Ðоковић после пораза од Данила Медведева у финалу УС Опена и овација са трибина… »
Новак на крају кажњен 5.000 долара

Новак на крају кажњен 5.000 долара

Моззарт спорт 13.09.2021
Због неспортског понашања током меча. Остао је Новак Ђоковић без историјског тријумфа у Њујорку, није успео да победнички пехар спакује у торбу, а на крају је још морао да – плати. Како пишу медији из Њујорка, организатори УС… »
Како нас је Новак научио да су мушке сузе океј

Како нас је Новак научио да су мушке сузе океј

Ноизз 13.09.2021
Новак Ђоковић је у финалу УС опена на самом финишу трећег сета заплакао на терену и показао нам да су мушке сузе океј, на чему смо му презахвални јер је још једном показао колики је цар тако што је потпуно разбио предрасуду о… »
Испливао снимак уплаканог Новака на конференцији: Причао о најболнијој теми, па у сузама прекинуо разговор! (видео)

Испливао снимак уплаканог Новака на конференцији: Причао о најболнијој теми, па у сузама прекинуо разговор! (видео)

Мондо 13.09.2021
Најбољи тенисер света је био врло емотиван после пораза у финалу УС опена. Најбољи тенисер света је био врло емотиван после пораза у финалу УС опена. Новак Ђоковић није успео да освоји УС опен и тако комплетира календарски… »
Како је Ђоковић пропустио историјску прилику? (ВИДЕО)

Како је Ђоковић пропустио историјску прилику? (ВИДЕО)

Н1 Инфо 13.09.2021
Последњи дан УС опена донео нам је финале у којем Новак Ђоковић није успео да комплетира календарски слем, већ је изгубио од Данила Медведева са 6:4, 6:4, 6:4. Шта је то за чиме ће Новак највише жалити? Притисак, игра и физичка… »
Огласио се и Лејвер, порука "недодирљивог" Медведеву и Ђоковићу

Огласио се и Лејвер, порука "недодирљивог" Медведеву и Ђоковићу

Спортске.нет 13.09.2021
Легендарни аустралијски тенисер Род Лејвер, којем је једино успело да освоји сва четири Гренд слема у сезону, похвалио је Данила Медведева након тријумфа против Новака Ђоковића и освајања УС опена. Лејвер је 1969. године… »
Ух! Новак ово није знао - Медведев није могао да хода! Рус шокирао после финала: Да је изједначио, почело би лудило!

Ух! Новак ово није знао - Медведев није могао да хода! Рус шокирао после финала: Да је изједначио, почело би лудило!

Мондо 13.09.2021
Ђоковићу је тешко пао пораз у финалу УС опена, а биће му још теже када буде чуо ове речи Данила Медведева. Ђоковићу је тешко пао пораз у финалу УС опена, а биће му још теже када буде чуо ове речи Данила Медведева. Данил Медведев… »
Сав ужас новаковог финала у једном снимку: Ђоковића никада нисмо видели нервознијег, а бес је искалио ударајући сам себе…

Сав ужас новаковог финала у једном снимку: Ђоковића никада нисмо видели нервознијег, а бес је искалио ударајући сам себе…

Спортал блиц 13.09.2021
није успео да освоји . После сјајне игре у прва два сета, Новак је "упао" у нервозу коју је морао на неки начин да избаци из себе. Ђоковић је потпуно "изгорео" када је Медведев у другом сету успео да се врати после 0:40 и три… »
Медведев није могао да стоји на ногама: Рус признао да се физички распао пред крај трећег сета

Медведев није могао да стоји на ногама: Рус признао да се физички распао пред крај трећег сета

Фото: АП Након што је повео са 2:0 и стекао два брејка предности у трећем сету, уследио је пад у игри руског тенисера, када је по први пут дозволио Новаку да му одузме сервис и када се чинило да би могао и до преокрета. Међутим… »
Боли, баш боли: Најтежи пораз Новака Ђоковића у последњих 10 година! Од Вимблдона 2010. се ово није десило

Боли, баш боли: Најтежи пораз Новака Ђоковића у последњих 10 година! Од Вимблдона 2010. се ово није десило

ФОТО: Тањуг Ђоковић је вечерас у финалу Ју-Ес опена изгубио са 3:0 од Медведева и није успео да комплетира календарски гренд слем. Последњи пут је са 3:0 на гренд слему Новак изгубио давне 2010. године. Био је то дуел са… »
Новака савладале емоције – сузе пред крај финала УС Опена

Новака савладале емоције – сузе пред крај финала УС Опена

Нова 13.09.2021
Новак Ђоковић је поражен у финалу УС Опена од Данила Медведева са 3:0 у сетовима и тако пропустио прилику да постане тек други играч у историји који је успео да комплетира календарски гренд слем и уједно постане играч са највише… »
Јесте изгубио меч, али је добио оно што је заслужио: "Дирнуло ме је у срце!" Новак Ђоковић открио зашто је заплакао усред…

Јесте изгубио меч, али је добио оно што је заслужио: "Дирнуло ме је у срце!" Новак Ђоковић открио зашто је заплакао усред…

Спортал блиц 13.09.2021
Најбољи тенисер света објаснио је зашто је у финишу трећег сета финала на УС опену заплакао на терену. Српски тенисер није успео да освоји титулу на Отвореном првенству САД у Њујорку, пошто је у финалу изгубио од другог… »
Ђоковић мистичан по питању наредног периода: "Не знам да ли ћу играти!"

Ђоковић мистичан по питању наредног периода: "Не знам да ли ћу играти!"

Спортске.нет 13.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је после пораза од Данила Медведева у финалу УС опена да је његова блиска будућност неодређена. Српски играч је јуче био веома емотиван после пораза од другог играча света у Њујорку… »
Без обзира на све, Ноле је највећи икада: Српски ас остао без ‘календарског слема’, Медведев одиграо меч живота и срушио…

Без обзира на све, Ноле је највећи икада: Српски ас остао без ‘календарског слема’, Медведев одиграо меч живота и срушио…

Хот спорт 13.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић остао је без календарског гренд слема. У финалу УС Опена, од српског аса био је бољи Данил Медведев – 6:4, 6:4, 6:4. Након Олимпијских игара, Новак је претрпео још један тежак пораз који ће… »
Невероватно признање Руса, после овога боли још више! Медведев сакрио проблеме од Ђоковића, Новак је имао огромну шансу за…

Невероватно признање Руса, после овога боли још више! Медведев сакрио проблеме од Ђоковића, Новак је имао огромну шансу за…

Спортал блиц 13.09.2021
није успео да испише историју тениса и да постане најтрофејнији Гренд слем шампион и први после који је у календарској години освојио сва четири Гренд слем турнира. Последња препрека на том путу био је Рус , други рекет света… »
Медведев открио да је био у ужасном стању, Новак пропустио велику прилику

Медведев открио да је био у ужасном стању, Новак пропустио велику прилику

Нова 13.09.2021
Данил Медведев успео је да спречи исписивање историје у финалу УС Опена након фантастичне партије и убедљиве победе против Новака Ђоковића од 3:0 у сетовима. Након што је повео са 2:0 и стекао два брејка предности у трећем… »
Мистериозна прослава титуле Медведева: Само ће легенде разумети

Мистериозна прослава титуле Медведева: Само ће легенде разумети

Нова 13.09.2021
Данил Медведев је у финалу УС Опена савладао Новака Ђоковића са убедљивих 3:0 у сетовима. Када је освојио последњи поен, Медведев је пао на терен и у чудном положају исплаженог језика прославио освајање свог првог гренд селам… »
Новак признао: Нисам имао осећај да могу да преокренем као против Циципаса

Новак признао: Нисам имао осећај да могу да преокренем као против Циципаса

Нова 13.09.2021
Новак Ђоковић је заустављен на путу ка исписивању тениске историје, а непремостива препрека је био Данил Медведев у финалу УС Опена, који је био бољи са убедљивих 3:0 у сетовима. На питање после меча да анализира кључне… »
Знате како сам добио Новака? Нисам имао један план! Медведев се поверио Виландеру: Да је само добио тај гем...

Знате како сам добио Новака? Нисам имао један план! Медведев се поверио Виландеру: Да је само добио тај гем...

Мондо 13.09.2021
Медведев је одиграо тактички перфектан меч, а Ђоковић је имао шансу да направи и велики преокрет, само да је издржао још један гем. Медведев је одиграо тактички перфектан меч, а Ђоковић је имао шансу да направи и велики преокрет… »
"То сам себи обећао... Ух... Извињавам се!" Новак Ђоковић није издржао у разговору са српским новинарима, поново је пустио…

"То сам себи обећао... Ух... Извињавам се!" Новак Ђоковић није издржао у разговору са српским новинарима, поново је пустио…

Спортал блиц 13.09.2021
био је надомак историјског подвига, али није успео. је одиграо нестварно добар меч , освојио прву гренд слем титулу у каријери и испречио се на Новаковом путу ка његовом 21. гренд слем трофеју, али и освајању календарског гренд… »
Новак у сузама: Боли али захвалан сам, тешко ми пада одсуство од деце

Новак у сузама: Боли али захвалан сам, тешко ми пада одсуство од деце

Н1 Инфо 13.09.2021
У емотивном разговору са српским новинарима после пораза у финалу УС опена, Новак Ђоковић се захвалио на подршци свима који га подржавају, рекао је да нема још ништа испланирано за будућност када је реч о турнирима, а на крају је… »
Новак открио зашто је заплакао усред меча: Американцима ће ово вечно памтити - Било је као освајање 21 гренд слема!

Новак открио зашто је заплакао усред меча: Американцима ће ово вечно памтити - Било је као освајање 21 гренд слема!

Мондо 13.09.2021
Најбољи тенисер света је остао на победу од календарског гренд слема, а након пораза у финалу УС опена говорио је о емоцијама које је доживео на терену. Најбољи тенисер света је остао на победу од календарског гренд слема, а… »
Новак није издржао, расплакао се због деце па напустио прес конференцију

Новак није издржао, расплакао се због деце па напустио прес конференцију

Нова 13.09.2021
Новак Ђоковић је поражен у финалу УС Опена од Данила Медведева са 3:0 у сетовима и тако пропустио прилику да постане тек други играч у историји који је успео да комплетира календарски гренд слем и уједно постане играч са највише… »
Ђоковић уплакан напустио конференцију: Причао о породици па се сломио - Волео бих да више будем са децом, то ме боли!

Ђоковић уплакан напустио конференцију: Причао о породици па се сломио - Волео бих да више будем са децом, то ме боли!

Мондо 13.09.2021
Новак Ђоковић није успео да понови подвиг Рода Лејвера из 1969. године. Новак Ђоковић није успео да понови подвиг Рода Лејвера из 1969. године. Новак Ђоковић није успео да освоји 21. гренд слем титулу у каријери и комплетира… »
Новак се расплакао: Не осећам се старо и истрошено, али желим више времена да проведем с породицом

Новак се расплакао: Не осећам се старо и истрошено, али желим више времена да проведем с породицом

Моззарт спорт 13.09.2021
Ђоковић говорио о плановима за будућност. Српски ас није успео да освоји календарски гренд слем у Њујорку. Данил Медведев је у финалу на стадиону Артур Еш после три сета стигао до прве круне на највећим турнирима. На… »
Ђоковић сумирао утиске: Био сам спор, ноге ме нису слушале, био је то један од оних лоших дана

Ђоковић сумирао утиске: Био сам спор, ноге ме нису слушале, био је то један од оних лоших дана

Моззарт спорт 13.09.2021
Српски ас на конференцији за медије анализирао финални меч на УС опену. После три везане титуле на Аустралијан опену, Ролан Гаросу и Вимблдону, Новак Ђоковић није успео да освоји календарски гренд слем. Пре тога је и у Токију на… »
Речи легендарног Озија: Новаче, потрага се наставља

Речи легендарног Озија: Новаче, потрага се наставља

Моззарт спорт 13.09.2021
Род Лејвер одао признање обојици финалиста УС опена у Њујорку. Корак до историје. Корак који је овог пута био огроман, несавладив за Новака Ђоковића. После 27 узастопних победа на гренд слемовима, уследио је болан пораз у… »
Најдирљивија сцена у тенису икада: Новак Ђоковић се расплакао насред финала, публика потпуно сломила Србина који није могао…

Најдирљивија сцена у тенису икада: Новак Ђоковић се расплакао насред финала, публика потпуно сломила Србина који није могао…

Спортал блиц 13.09.2021
Најбољи тенисер на свету, , од . Рус је својом првом гренд слем титулом прекинуо Ђоковићев сан о календарском слему, а српски тенисер и поред велике жеље, није успео да пружи партију, на какве нас је навикао. Једноставно, није… »
Медведев освојио УС Опен, Ђоковић пропустио прилику за „календарски слем“

Медведев освојио УС Опен, Ђоковић пропустио прилику за „календарски слем“

Данас 13.09.2021
Овогодишњи победник УС Опена је Данил Медведев који је победио вечерас Новака Ђоковића резултатом 3:0 (6:4, 6:4, 6:4) и тако га спречио да буде први мушки тенисер после 1969. који је освојио сва четири гренд слема у истој… »
Медведев Ђоковићу: Ти си за мене најбољи играч у историји тениса

Медведев Ђоковићу: Ти си за мене најбољи играч у историји тениса

Радио 021 13.09.2021
Новак Ђоковић рекао је да је у вечерашњем финалу Отвореног првенства САД у Њујорку његов противник Рус Данил Медведев играо фантастично и да је заслужено освојио трофеј. "Фантастичан меч за Данила, фантастичан турнир, ако… »
Ђоковић поражен у финалу УС опена, Медведев освојио први гренд слем

Ђоковић поражен у финалу УС опена, Медведев освојио први гренд слем

Радио 021 13.09.2021
Новак Ђоковић поражен је у финалу УС опена од Данила Медведева, резултатом 3:0 (6:4, 6:4, 6:4). Историјску шансу имао је Ђоковић, да постане први тенисер после Рода Лејвера 1969, који ће тријумфовати на сва четири највећа… »
Медведев после финала рекао Новаку нешто што ником никад није!

Медведев после финала рекао Новаку нешто што ником никад није!

Спортске.нет 13.09.2021
Данил Медведев је нови шампион УС опена после тријумфа у три сета над нашим Новаком Ђоковићем. Сва три сета Рус је добио истим резултатом, три пута по 6:4 и тако стигао до свог првог Грен Слем трофеја. Током церемоније је… »
Никад емотивнији Ђоковићев говор!

Никад емотивнији Ђоковићев говор!

Спортске.нет 13.09.2021
Навикао је Новак Ђоковић да у најважнијим мечевима на УС опену углавном има и већи део навијача против себе, али овога пута све је било потпуно другачије. Током читавог меча са Медведевим у финалу, наш тенисер је имао велику… »
Новаков други најбржи пораз у последњој деценији

Новаков други најбржи пораз у последњој деценији

Моззарт спорт 13.09.2021
Само Доминик Тим на Ролан Гаросу 2017. успео за мање времена да победи Ђоковића на неком гренд слем турниру од 2010. године. Пораз Новака Ђоковића од Данила Медведева шести је најбржи у каријери најбољег тенисера на планети… »
"Вратиће се г.О.А.Т!"

"Вратиће се г.О.А.Т!"

Моззарт спорт 13.09.2021
Стижу поруке подршке српском тенисеру са свих страна. Тежак пораз. Болан за све нас који смо се спремали за тениски маратон и историјски тријмуф Новака Ђоковића. Није био његов дан. Видело се то врло брзо. Док је Данил Медведев… »
Коначно си их освојио! (фото+видео)

Коначно си их освојио! (фото+видео)

Моззарт спорт 13.09.2021
Новака Ђоковића потпуно сломила подршка са трибина грандиозног Артур Еш стадиона. Новак Ђоковић није успео. Поражен је од Данила Медведева у настајању да комплетира календарски слем, али ово сасвим сигурно не значи да ће један… »
Медведев поручио Ђоковићу: Ти си за мене најбољи свих времена!

Медведев поручио Ђоковићу: Ти си за мене најбољи свих времена!

Моззарт спорт 13.09.2021
„Извињавам се навијачима и Новаку. Сви знамо шта је он данас јурио“, рекао је нови шампион УС опена. Памтиће заувек Данил Медведев меч који је одиграо у Њујорку против Новака Ђоковића. Све је било спремно за историјски тријумф… »
Ђоковић, тенис и УС Опен: Новак после три сета положио оружје - Медведев освојио први Гренд слем у каријери

Ђоковић, тенис и УС Опен: Новак после три сета положио оружје - Медведев освојио први Гренд слем у каријери

Јужне вести 13.09.2021
Гетти Имагес Новак Ђоковић није успео да освоји УС Опен, пошто га је у финалу турнира у Њујорку победио руски тенисер Данил Медведев са 3:0, по сетовима 6:4, 6:4, 6:4. Медведеву је то био први трофеј на Гренд слем турнирима у… »
Браво Даниле, то је шампионски потез! Медведев запушио уста многима: Ово никоме нисам рекао, Новаче, за мене си најбољи у…

Браво Даниле, то је шампионски потез! Медведев запушио уста многима: Ово никоме нисам рекао, Новаче, за мене си најбољи у…

Спортал блиц 13.09.2021
Мада је други тенисер света, тек данас је освојио први гренд слем у каријери. Руски тенисер је поразио у финалу након што је био пуно бољи, а након финала се извинио публици и Ђоковићу јер је "знао шта је јурио", односно… »
Медведев се поклонио Новаку: Ти си за мене најбољи у историји

Медведев се поклонио Новаку: Ти си за мене најбољи у историји

Нова 13.09.2021
Данил Медведев је савладао Новака Ђоковића са 6:4, 6:4, 6:4 у финалу УС Опена, а након тога је одлучио да покаже колико поштовање гаји према српском тенисеру. „Први пут сам толико нервозан код говора. Извините навијачи, извини… »
Новаче, ово никоме нисам рекао! Победио га, па признао пред целим светом - ти си најбољи у историји!

Новаче, ово никоме нисам рекао! Победио га, па признао пред целим светом - ти си најбољи у историји!

Мондо 13.09.2021
Медведев после титуле признао да је Новак најбољи икада! Медведев после титуле признао да је Новак најбољи икада! Данил Медведев је дошао до првенца! Освојио је прву гренд слем титулу победом против Новака Ђоковића у финалу УС… »
Новак у сузама - ја сам најсрећнији човек на свету! Ђоковић скинуо капу Американцима: Овако се никад нисам осећао!

Новак у сузама - ја сам најсрећнији човек на свету! Ђоковић скинуо капу Американцима: Овако се никад нисам осећао!

Мондо 13.09.2021
Годинама је Новак "ратовао" са публиком у Њујорку, али сада их је придобио. Годинама је Новак "ратовао" са публиком у Њујорку, али сада их је придобио. Новак Ђоковић је поражен у финалу УС Опена пошто је Данил Медведев одиграо… »
"Никад се нисам овако осећао, волим вас" Новакове речи кроз сузе круже светом, сви признају да је највећи икада: Даниле, ако…

"Никад се нисам овако осећао, волим вас" Новакове речи кроз сузе круже светом, сви признају да је највећи икада: Даниле, ако…

Спортал блиц 13.09.2021
Први тенисер света поражен је у финалу од . , а уједно и срушио Ђоковићев сан о календарском слему. Након меча, српски тенисер је истакао да је Рус био бољи и да је заслужено однео победу. На констатацију, да ово није био његов… »

Радио 021 13.09.2021
Ђоковић је вечерас у Њујорку пропустио прилику да дође до 21. пехара на Гренд слем турнирима и тако постане најуспешнији тенисер у историји. Гетти Имагес Новак Ђоковић није успео да освоји УС Опен, пошто га је у финалу турнира у… »
Новаку дрхтао глас: Никад се нисам овако осећао у Њујорку

Новаку дрхтао глас: Никад се нисам овако осећао у Њујорку

Нова 13.09.2021
Новак Ђоковић је након изгубљеног финала УС Опена од Данила Медведева одржао краћи говор, а глас му је треперео. Најбољи тенисер планете је поражен са 6:4, 6:4, 6:4, а након сусрета је плакао као киша. Дошао је тренутак и да… »
Новак заплакао у току меча - ово никад није доживео! Цео стадион се тресао због њега, Ђоковићу у чуду кренуле сузе!

Новак заплакао у току меча - ово никад није доживео! Цео стадион се тресао због њега, Ђоковићу у чуду кренуле сузе!

Мондо 13.09.2021
Моменат финала који ћемо заувек памтити! Моменат финала који ћемо заувек памтити! Новак Ђоковић остао је без снаге и изгубио финале УС Опена против Данила Медведева у три сета. У завршници меча, Рус је први пут сервирао за… »
Данил медведев: Никада нисам ово никоме рекао - Новаче, ти си најбољи у историји тениса!

Данил медведев: Никада нисам ово никоме рекао - Новаче, ти си најбољи у историји тениса!

ФОТО: АП/Тањуг Шампион Отвореног првенства Америке након меча и уручења пехара обратио се навијачима. - По први пут сам нервозан. Желим да се извиним навијачима и Новаку. Сви знамо шта је он јурио данас. Све оно што си… »
Уместо чаробна, ноћ је била туробна

Уместо чаробна, ноћ је била туробна

Моззарт спорт 13.09.2021
Данил Медведев сензационално лако савладао Ђоковића у финалу УС Опену. Фалила је само та још једна. Највећа у каријери. Најважнија у историји тениса. Она која ће га за сва времена зацементирати на Олимпу спортских божанстава. На… »
Ђоковић плакао као киша, сломиле га емоције због реакције Американаца ФОТО

Ђоковић плакао као киша, сломиле га емоције због реакције Американаца ФОТО

Нова 13.09.2021
Новак Ђоковић плакао је као киша након завршеног финала против Данила Медведева (6:4, 6:4, 6:4). Новак је најпре плакао у гему непосредно пре краја меча. Почео је да плаче пре последњег гема, а онда наставио и у току поена. Када… »
Новак се расплакао због публике у Њујорку ВИДЕО

Новак се расплакао због публике у Њујорку ВИДЕО

Нова 13.09.2021
Новак Ђоковић је имао велику шансу да дође до историјског подвига, али је уместо тога са 3:0 поражен од Данила Медведева, а колико тешко је пораз пао најбољем тенисеру света показала је ситуација са краја трећег сета. Ђоковић је… »
Новак на ово није навикао: Громогласна подршка за Србина у Њујорку (видео)

Новак на ово није навикао: Громогласна подршка за Србина у Њујорку (видео)

Вечерње новости 12.09.2021
ФОТО: АП/Тањуг Са једне стране, Новак није баш омиљен међу западним заљубљеницима у тенис, али са друге стране Данил Медведев је Рус, што би значило припадник традиционално ривалске земље за Американце. Ипак, изгледа да је… »

Вести дана »