Povezane vesti
Psiho iskren kao nikad! Ne zameram Kroati ništa, ja bih mu skočio sa ove noge na glavu!
Alo 13.09.2021
Košmarna borba za Vasu Bakočevića poznatog MMA borca. Izgubio je meč na FNC-u i to od Kroata Barija. Bakočević se povredio, a Bario je to iskoristio i pobedio meč. - Ja njega potpuno razumem. Da je njemu pukla noga, ja bih mu sa obe noge skočio na glavu… »
Ja bih njemu skočio na glavu sa obe noge! Zato Vasa zovu psihopata - Odgovorio na uvrede publike, a rivala bi unakazio!
Mondo 13.09.2021
Temperamentni borac iz Crne Gore otkrio da bi on prema rivalu bio još brutalniji, samo da se ukazala prilika. Temperamentni borac iz Crne Gore otkrio da bi on prema rivalu bio još brutalniji, samo da se ukazala prilika. Danima će se u regionu pričati o… »
Vesti dana »
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 29 povezanih
Izrael i Iran obustavljaju međusobne napade; Netanjahu: Vojne akcije za sada zaustavljene
RTS pre 2 satajoš 45 povezanih
Bez jasne većine: Posle izbora Kosovo ulazi u period političke neizvesnosti (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 72 povezane
Novi zemljotres u Grčkoj: Potres jačine 4,1 stepeni Rihterove skale ponovo pogodio ostrvo Evija
Euronews pre 1 satjoš 72 povezane
Putevi Srbije: Kamioni na granici sa Hrvatskom čekaju do četiri sata
Serbian News Media pre 4 satijoš 40 povezanih