Povezane vesti
"Hrvatska i ja se javno volimo" Patrijarh Porfirije služio liturgiju u Jasenovcu: "Volim sve ljude, bez obzira na to kojem…
Večernje novosti 13.09.2021
Foto: Instagram/porfirije_patrijarh - Nikada se ovde nismo okupljali da bismo se bavili matematikom, brojkama, ko je više zla naneo. Ovo je za nas mesto molitve, dolazimo ovde sa pijetetom kao što odlazimo na mesta gde su stradali drugi ljudi - rekao je… »
Patrijarh srpski odao poštu u Jasenovcu: Ovde su postradali nevini ljudi i mi znamo da svaka nevina žrtva jeste mučenik
Kurir 13.09.2021
BEOGRAD - Jasenovac jeste mesto svetitelja Božijih. Ovde su postradali nevini ljudi i mi znamo, verom Crkve naše, da svaka nevina žrtva jeste mučenik, svedok ljubavi Božije. I zato svi oni koji su ovde postradali nadilaze uske okvire pripadanja bilo kom… »
Vesti dana »
'Osujećen napad na ključni gasovod u Srbiji', bura pred izbore u Mađarskoj
BBC News pre 14 minutajoš 15 povezanih
U Srbiji pretežno sunčano i toplo: Najviša temperatura do 25 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih
Iransko "ne" Trampu, gust crni dim nad Teheranom! Revolucionarna garda sprema novi poredak, naplata u kineskim juanima, Izrael spasao američkog pilota? (video)
Kurir pre 19 minutajoš 19 povezanih
(Video) Jedini originalni snimak bombardovanog Beograda 6. aprila 1941: Jeziv snimak razorene prestonice decenijama je bio skriven od javnosti
Blic pre 4 minutajoš 11 povezanih
Aksios: SAD, Iran i posrednici razgovaraju o mogućem 45-dnevnom primirju
Danas pre 14 minutajoš 12 povezanih