Повезане вести

Београд је величанствен град Пласидо Доминго одушевио речима о српској престоници, ово морате погледати! (видео)

Београд је величанствен град Пласидо Доминго одушевио речима о српској престоници, ово морате погледати! (видео)

Ало 14.09.2021
Објава коју је данас на свом профилу на фејсбуку поставио заменик градоначелника Горан Весић, а у којој је снимак чувеног тенора Пласида Доминга о Београду, све је одушевила. - Пласидо Доминго, највећи оперски певач данашњице о… »
Пласидо Доминго одушевљен Београдом: Ево шта светска оперска звезда мисли о нашем главном граду (видео)

Пласидо Доминго одушевљен Београдом: Ево шта светска оперска звезда мисли о нашем главном граду (видео)

Курир 14.09.2021
Велика светска оперска звезда Пласидо Доминго одржао је концерт у Београду, прошле среде на стадиону "Ташмајдан", на затварању Белефа. Доминго је поново одушевио Београд, а и Београд је одушевио њега. "Срећан сам што сам поново… »
Пласидо Доминго о Београду: "То је један величанствен град - сад је лепши него икад!"

Пласидо Доминго о Београду: "То је један величанствен град - сад је лепши него икад!"

Вечерње новости 14.09.2021
Фото: Принтскрин/РТС - Пласидо Доминго, највећи оперски певач данашњице о Београду! Београд побеђује! - написао је Весић. - Срећан сам што сам поново у овом граду, мада га сад једва и препознајем. То је један величанствен град… »

Вести дана »