Povezane vesti
Dalila u suzama! Dejan nije mogao da ustane iz kreveta!
Alo 14.09.2021
Dejanu Dragojeviću sinoć je pozlilo i produkcija "Zadruge 5" odmah je u Belu kuću poslala doktora koji je pomogao zadrugaru, ali i umirio njegovu suprugu Dalilu Dragojević koja nije prestajala da plače. Sinoć se održala još jedna emisija "Pretres nedelje… »
Srozala ju je do dna! Stanija ponizila Dalilu, a ovaj učesnik ju je podržao jer se poznaju pre "Zadruge 5"!
Alo 14.09.2021
U toku je komentarisanje podele budžeta Đoleta Kralja. Naredna koji je ustala da komentariše bila je Stanija Dobrojević koja je žestoko oplela po Dalili Dragojević. - Najveću ljubomoru je pokazala Dalila. Ja sam Pinkova zvezda, mene su oni stvorili. Ja… »
Vesti dana »

Tramp presekao, šalje Ukrajini najmoćnije oružje! Udario na Putina kao nikada do sada: "Lepo priča, a onda samo bombarduje"
Blic pre 12 minutajoš 22 povezane

VIDEO: Studenti i građani kod Novosadskog sajma, tu je i kordon policije
Radio 021 pre 27 minutajoš 17 povezanih

Spremite se, pred nama je još jedan vremenski rolerkoster! Sledi zahlađenje, a onda iznova vrelina
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih

VIŠER u blokadi: Studenti izbačeni napolje, uprava zaključala zgradu – hitan poziv na protest ispred škole
Nedeljnik pre 12 minutajoš 8 povezanih

VIDEO Tramp šokirao sve na bini posle finala klupskog Mundijala: Odbio da uradi jednu stvar, igrači se gledali preneraženo
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih