Povezane vesti
Tara priznala da je izgubila na sudu! Simova oprostila batine Anđeli Veštici: Osetila sam pokajanje u njenom glasu!
Kurir 15.09.2021
Tara Simov i Anđela Veštica odlučile su da stave tačku na svoj konflikt i prvi put su se videle u "Amidži šou". Njih dve su se pomirile, a Tara je otkrila da je do toga došlo jer je čula iskreno kajanje u glasu nekadašnje prijateljice. - Iskreno ni sama… »
Kajem se, nikada to ne bih ponovo uradila! Anđela iskreno o odnosu sa Tarom! Evo kakvi su joj planovi za budućnost
Kurir 15.09.2021
Nakon stravične tuče i incidenta koje su imale pre četiri godine, u utorak su se prvi put srele oči u oči Tara Simov i Anđela Veštica koje su izladile svoje odnose. Anđela je u intervjuu otkrila da su njih dve u kontaktu već neko vreme, da su se… »
(Video) Tara došla na suočavanje sa Anđelom: Posle teških telesnih povreda obrt: "Ja sam izgubila na sudu, ali ne mrzim je"
Blic 14.09.2021
Rijaliti učesnica Tara Simov došla je na suočavanje sa Anđelom Vešticom u emisiju Ognjena Amidžića, nakon što joj je jednom prilikom navodno nanela jezive fizičke povrede. - Čule smo se, iskreno, osetila sam pokajanje u njenom glasu. Ne osećam neku… »
(Video) Prva slika susreta tare i anđele nakon jezivih batina: "drhti mi glas, imam tremu"
Blic 14.09.2021
Rijaliti učesnice Tara Simov i Anđela Veštica suočiće se večeras u emisiji Ognjena Amidžića, nakon što je Anđela jednom prilikom Tari navodno nanela jezive fizičke povrede, a naše kamere zabeležile su njihov susret pred početak emisije. Tara i Anđela se… »
Vesti dana »

Ovo je trenutak kad su u Skupštini Zaječara bačeni biber sprej i dimna bomba FOTO, VIDEO
Nova pre 25 minutajoš 21 povezana

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 25 minutajoš 59 povezanih

Izvršen napad na Gretinu flotilu; Brodovi zasuti šok bombama i eksplozivima? VIDEO/FOTO
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih

Tajfun Ragasa pogodio južnu Kinu: Evakuisano skoro dva miliona ljudi
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih